Carlo Ancelotti Arda Güler'e formayı alması için o ismi örnek gösterdi: "Onun gibi olmalısın"

Real Madrid'den Teknik Direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Ancelotti'nin görüşmedeki diyaloğu ortaya çıktı.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Atletico Madrid ile 1-1 ile berabere kaldıkları maçta da süre vermediği Arda Güler ile özel olarak görüştü

76 DAKİKA OYNAYABİLDİ

Yaz transfer döneminde büyük bir heyecanla Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, Carlo Ancelotti'den şu ana kadar istediği gibi süre alamadı. Yıldız futbolcu, Üç maçta, toplamda 76 dakika süre alabildi.

GETAFE MAÇINDA SÜRE ALAMADI

Bir önceli lig maçında Las Palmas'a karşı 81. dakikada Rodrygo'nun yerine oyuna giren ve 90+9'da gole çok yaklaşan Arda Güler, Getafe deplasmanında da yedek kulübesindeydi. Camavinga, Rodrygo, Diaz ve Carvajal maçta kulübeden oyuna dahil olurken, A Milli Takım'ın yıldızı ise sahaya ayak basamadı.

ARDA'YA ÖRNEK: DIAZ GİBİ OL

Ancelotti, Arda Güler'den defansif özelliklerini geliştirmesini istedi. Don Diario'da yer alan habere göre, Arda Güler ile özel görüşen İtalyan hoca, Brahim Diaz'ın da önceden süre alamayan bir futbolcu olduğunu belirtti ve savunmasını geliştirmesi sonrası Diaz'ın formayı almaya başladığını vurguladı.

(Milliyet)

Carlo Ancelotti Arda Güler'e formayı alması için o ismi örnek gösterdi: "Onun gibi olmalısın" ile ilgili etiketler Carlo Ancelotti Arda Güler Real Madrid
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.