Carlo Ancelotti açıkladı! Yeni yılda Arda Güler'e kavuşuyoruz

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, sakatlığı bulunan Arda Güler'in dönüş tarihini açıkladı. Transfer olduğu Real Madrid'e henüz maça çıkamayan Arda Güler, yeni yılla birlikte sahalara dönüyor.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, ligde Villarreal karşısında aldıkları 4-1'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Sakat futbolcuların durumu için konuşan İtalyan teknik adam, Arda Güler'in durumuna da değindi. Ancelotti, "Arda Güler Noel'den sonra hazır olacak" ifadelerini kullandı.

Real Madrid, yılın son maçında 21 Aralık'ta Deportivo Alaves deplasmanına gidecek. İspanyol devi yeni yıla ise 3 Ocak'taki Mallorca maçıyla başlayacak.

Ancelotti'nin Arda Güler'le ilgili açıklamasından sonra 18 yaşındaki futbolcunun Mallorca maçında kadroda olması bekleniyor.

Carlo Ancelotti açıkladı! Yeni yılda Arda Güler'e kavuşuyoruz ile ilgili etiketler Arda Güler Carlo Ancelotti Real Madrid
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.