Çarkıfelek geri mi dönüyor? Çarkıfelek ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

48 yıllık bir geçmişe sahip olan ve televizyon tarihine adını altın harflerle yazdıran unutulmaz yarışmalar arasında yer alan Çarkıfelek'in televizyon ekranlarına geri dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu.. Bu çerçevede seyirciler ve hayranlar dizinin ne zaman ve saat kaçta, hangi kanal üzerinden izleyeceklerini merak ediyorlar. Peki, Çarkıfelek geri mi dönüyor? Çarkıfelek ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte yeni kanalında ve saatinde Çarkıfelek!

Medya sektörünün hızla evrim geçirdiği günümüzde, televizyon dünyası da klasikleşmiş yarışma programlarıyla renkleniyor. Bu yarışmalardan biri olan ve 48 yıllık bir geçmişe sahip olan Çarkıfelek, televizyon tarihinde iz bırakan unutulmaz anlarıyla izleyicilerin kalbinde özel bir yer edinmişti. Peki, Çarkıfelek geri mi dönüyor? Çarkıfelek ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Çarkıfelek hakkında merak edilen o ayrıntılar...

ÇARKIFELEK GERİ Mİ DÖNÜYOR?

6 Ocak 1975 tarihinde TRT 1'de yayınlanmaya başlayan ve zaman içinde birçok kanalda farklı sunucular eşliğinde izleyicilerle buluşan Çarkıfelek, yeni bir döneme adım atmak için geri dönüyor.

ÇARKIFELEK HANGİ KANALDA?

Bu kez ekrana TV8 kanalında çıkacak olan Çarkıfelek, yeni sunucusuyla da dikkat çekiyor.

ÇARKIFELEK SUNUCUSU KİM?

Bambaşka Biri dizisinin başrol oyuncularından Cem Davran, bu ikonik yarışmayı sunacak isim olarak açıklandı. Davran'ın enerjisi, espri anlayışı ve ekran hakimiyetiyle Çarkıfelek, izleyicilere yeni bir soluk getirecek.

Çarkıfelek geri mi dönüyor? Çarkıfelek ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

ÇARKIFELEK NE ZAMAN?

Yeni başlangıç için geri sayım başladı, ancak net bir yayın tarihi henüz belirlenmedi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Çarkıfelek, yakın bir zamanda TV8 ekranlarında seyircisiyle buluşacak.

ÇARKIFELEK SAAT KAÇTA?

İzleyiciler, bu klasik yarışmanın ne zaman başlayacağını, hangi saatte ekrana geleceğini ve TV8 kanalında izleyebileceklerini merakla bekliyor.

ESKİ ÇARKIFELEK SUNUCULARI

Çarkıfelek, geçmişte Güner Ümit, Tarık Tarcan, Halit Kıvanç, Mehmet Ali Erbil, İlker Ayrık, Emre Karayel ve Onur Büyüktopçu gibi ünlü isimlerin sunumuyla izleyici karşısına çıkmıştı. Cem Davran'ın bu uzun geçmişe sahip yarışmayı sunma sorumluluğu, izleyiciler arasında heyecan ve merak uyandırmış durumda.

Yarışmanın bu yeni döneminde neler beklenmeli, hangi yenilikler izleyiciyi bekliyor, sorularının yanıtları ise Çarkıfelek'in ekranlara dönüşüyle birlikte netlik kazanacak.

Çarkıfelek geri mi dönüyor? Çarkıfelek ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Çarkıfelek
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.