Çaresizlik anı! Restoranının yanışını gözyaşları içinde izledi

Sakarya’nın Karasu ilçesinde bir balık restoranında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri kısa sürede yangına müdahalede bulunurken, işletme sahibi restoranının yanışını gözyaşları içerisinde izledi.

Sakarya'nın ilçesi Karasu'ya bağlı Karasu Mahallesi Haralomba mevkiinde bulunan bir balık restoranında yangın çıktı.

Serpil Y.’nin işletmeciliğini üstlendiği restoranın baca kısmından çıkan yangın kısa sürede çatı katını sardı. Restoran içerisinde bulunan vatandaşların dumanı fark etmesiyle itfaiye ekiplerine haber verildi. Restorana ulaşan Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Karasu ve Kocaali İtfaiye Amirliği ekipleri, yangını kontrol altına aldı.

Çaresizlik anı! Restoranının yanışını gözyaşları içinde izledi

Bu arada restoranının yanışını çaresiz gözlerle izleyen işletme sahibi Serpil Y. ise gözyaşlarına hakim olamadı. Serpil Y.’yi çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalışırken, dumandan etkilenen kadın sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi.

İHA

Çaresizlik anı! Restoranının yanışını gözyaşları içinde izledi ile ilgili etiketler Sakarya Yangın restoran

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.