Cara Delevingne, Rihanna'yı böyle dikizledi!

Barbadoslu şarkıcı Rihanna'nın ve Cara Delevingne'nin başrolde yer aldığı 'Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu' filminin Londra'da gerçekleştirilen Avrupa prömiyerine bu kare damga vurdu.

27 Temmuz’da gösterime girecek olan aksiyon türündeki 'Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu'nun yıldızı Rihanna, filmin Avrupa prömiyerine damgasını vurdu.

Cara Delevingne ile Rihanna'nın birlikte oynadıkları Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu filmi şimdiden merak konusu oldu. Ünlü model Cara Delevingne'in galadan sonra Rihanna ile paylaştığı poz ise esprilere konu olacak cinsten.

WhatsApp_Image_2017-07-25_at_15.29.28_1

Dünyaca ünlü şarkıcı, derin göğüs dekolteli elbisesi ile Cara'nın bile dikkatinden kaçmadı. Ünlü model Cara Delevingne Rihanna'nın derin göğüs dekoltesini dikizlemeden edemedi.

Cara Delevingne, Rihanna'yı böyle dikizledi! ile ilgili etiketler Rihanna cara delevingne valerian ve bin gezegen imparatorluğu
GÜNÜN VİDEOSU

Taksiciden kadın İETT şoförüne saldırı! Tehditler savurup camı yumrukladı...

Üsküdar'da bir taksici yol verme nedeniyle tartışma yaşadığı kadın İETT otobüsü şoförüne tehditler savurup hakaretlerde bulundu. Otobüsün camını da yumruklayan gözü dönmüş taksici gözaltına alındı. Dehşet anları kamerada.