Captain Marvel ilk fragman izle! Captain Marvel ne zaman vizyona girecek?

Marvel Sinematik Evreni'nin merakla beklenen Captain marvel filminden ilk fragman yayınlandı. Captain Marvel ilk fragman izle! Captain Marvel ne zaman vizyona girecek? İlk kez beyazperdeye adım atacak olan Captain Marvel'ın maceralarından ilk görüntüler bu haberde...

Brie Larson'ın başrolde bulunduğu Captain Marvel filmi, Avengers: Infinity War'ın finalinden sonra daha da merak edilmeye başladı. Captain Marvel ilk fragman izle! Captain Marvel ne zaman vizyona girecek? Detaylar ve filmden ilk sahneler haberimizde yer alıyor.

Captain Marvel ilk fragman izle! Captain Marvel ne zaman vizyona girecek?

Marvel'ın sabırsızlıkla beklenen Captain Marvel filminden ilk fragman yayınlandı.

Ünlü oyuncu Brie Larson'ın başrolü üstlendiği Captain Marvel, dünya iki uzaylı ırkın galaktik savaşının ortasındayken Carol Danvers'ın evrenin en büyük kahramanlarından biri haline gelmesini konu alıyor.

1990'lı yıllarda geçen “Captain Marvel” daha önce Marvel Sinematik Evreni tarihinde görülmemiş yepyeni bir maceranın yaşanacağı filmin yapımcılığını Kevin Feige üstleniyor. Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Jonathan Schwartz, Patty Whitcher ve Stan Lee başyapımcılar, Lars Winther ortak yapımcı/yardımcı yönetmen ve David Grant ortak yapımcı olarak ekipte... Anna Boden ve Ryan Fleck ikilisinin yönettiği Captain Marvel, 8 Mart 2019'da gösterime girecek.

CAPTAIN MARVEL
Bayan Marvel (Miss Marvel) yıllar önce Türkiye'de Marvel çizgi roman yayınları tarafından yayınlanmıştır. 9 sayı olarak yayınlandı. Orijinali Amerika Birleşik Devletlerinde halen yayınlanmaktadır.

Ünlü Marvel Comics firmasının yine ünlü kurucusu Stan Lee tarafından tasarlanan Bayan Marvel okuyucular tarafından çok beğenilmiştir.

Gerçek Adı : Carol Susan Danvers
Mesleği : Eski NASA güvenlik şefi, Eski dergi editörü, serbest yazar
Yasal Durumu : Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı sabıkası yok.
Doğum yeri : Boston, Massachusetts
Medeni durumu : Bekar
Bilinen akrabaları : Joe Danvers (Babası) Marie Danvers (Annesi)
Boyu : 1.80
Kilo : 54 kg
Göz rengi : Mavi
Saç rengi : Sarı

Özgeçmişi
Carol Danvers bir kaza sonunda uzaylı Kree ırkı tarafından yapılan bir makinenin bilinmeyen enerjisinin etkisi altında kaldı.Bu makineden yayılan radyasyon onun genetik yapısını değiştirerek insanüstü güçler verdi.

Bunlar uçabilme ve üstün bir önsezi olan yedinci duygudur.Kendisine Miss Marvel adını vererek süper kahramanlar arasına katıldı.

Diğer Marvel Kahramanları
Uzay Şovalyesi Rom
Şahingöz
Kaptan Amerika
Örümcek Adam
Fantastik Dörtlü
Avcı Kraven
Blade
Daredevil
Elektra
Hulk
Hydroman
Joan The Mouse
Kingpin
Kum Adam
Mr. Bumpo
Punisher
Scarlet Witch
Gümüş Sörfçü
Su Adam
Akrep
Wolverine
Cyclops
Jean Grey
Storm
Rogue

Captain Marvel ilk fragman izle! Captain Marvel ne zaman vizyona girecek? ile ilgili etiketler Captain Marvel ilk fragman izle ne zaman yayınlanacak
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.