Çapan faşist dedi, Uras mafya diye yanıtladı.

Ergenekon davası hakkında verilen beraat kararı, solda iki ismin tartışmasına neden oldu. CHP’li Gürbüz Çapan ile eski milletvekili Ufuk Uras arasındaki tartışmada faşist, arazi mafyası sözcükleri havada uçuştu.

Ergenekon davasında verilen beraat kararırının ardından Gürbüz Çapan ve Ufuk Uras arasında tartışma çıktı.

SOLCU OLMADIĞI ANLAŞILDI
Ergenekon davasının sanıkları arasında yer alan ve tutuklu yargılanan Eski Esenyurt Belediye Başkanı CHP’li Gürbüz Çapan, Twitter’da Uras’a yüklendi. Çapan paylaşımında “Ben Ergenekon’dan tutukluyken Zaman Gazetesi’ne röportaj vererek; “Türkiye solu bu davayla içindeki faşistlerden ayıklanıyor” diyen Ufuk Uras, bu hareketinden solcu olmadığın çok net anlaşıldı da ne olduğunu önümüzdeki dönemde anlayacağız’ dedi.  

ARAZI MAFYASIYLA SOLCULUK TARTIŞMAM
Eski ÖDP Genel Başkanı ve eski BDP Milletvekili Ufuk Uras ise kısa süre sonra ismini kullanmadan Çapan'a yanıt verdi. Uras yanıtında ‘Kusura bakmayın ama arazi mafyasıyla solculuk tartışması yapacak değilim, iyisi mi herkes bildiğini yapmaya devam etsin’ ifadelerini kullandı.

İLK TARTIŞMA DEĞİL
Gürbüz Çapan, ocak ayında tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi’nden avukatı aracılığıyla benzer iddialarla Ufuk Uras’a yüklenmiş, Uras ise yanıt vermeyeceğini söyleyerek tartışmaya girmemişti.

Çapan faşist dedi, Uras mafya diye yanıtladı. ile ilgili etiketler Ergenekon
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.