Cansu Dere'nin Sadakatsiz'deki saç hareketinin sırrı çözüldü! Kimse bu ihtimali düşünmedi!

Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi Sadakatsiz'de Asya'nın saç hareketinin sırrı çözüldü. Dizide sık sık saçlarını yana atan Asya'nın bu hareketi birçok izleyiciyi çıldırtıyordu. Ancak bu ihtimal kimsenin aklına gelmedi.

Sadakatsiz'in her bölümü heyecan yaratmaya devam ediyor. Asya ile Aras'ın arasını sürekli bozmaya çalışan Volkan'ın hamleleri, Ali'nin annesinin evliliğine karşı çıkması son bölümlerin en çok konuşulan sahneleri oldu. Asya, Aras ve Volkan üçgeninde yaşanan bu karmaşa izleyicinin de merakını canlı tutuyor.

Ancak dizinin ilk sezonunda Asya'nın saç hareketi olay olmuştu. Daha sonraları da Asya ile özdeşleşen bu saç hareketi izleyicinin de eleştirilerine neden oluyordu. Saçını düzelten, yana doğru atan Asya'nın bu hareketinin sırrı çözüldü.

Cansu Dere on Instagram: “Asya Arslan⚡️#Sadakatsiz 7 Ekim Çarşamba @kanald  'de @medyapimresmi @sadakatsizdizi”, 2021 | Moda stilleri, Modelleme, Kadın  olmak

SADAKATSİZ ASYA'NIN SAÇ HAREKETİNİN SIRRI BUYMUŞ!

Cansu Dere'nin canlandırdığı Asya'nın bu saç hareketini bilinçli yaptığı öğrenildi. Çünkü Doctor Foster dizisinde başrolün bu hareketi sık sık yaptığı ortaya çıktı.

Sadakatsiz 3. Bölüm (21 Ekim 2020 Çarşamba) Skandal yasak aşkta bebeğin  babası kim? | Video videosunu izle | Son Dakika Haberleri

Şu da bir gerçek ki Cansu Dere'nin Sadakatsiz'e hazırlanırken orjinal hikayeye bağlı kalmış. Ve bu saç hareketini bile o kadar özümsemiş. Öte yandan Doctor Foster dizisinin başrolü Gemma Foster'in giydiği kıyafetlerin de Asya'da görüldüğü biliniyor.

 

Cansu Dere'nin Sadakatsiz'deki saç hareketinin sırrı çözüldü! Kimse bu ihtimali düşünmedi! ile ilgili etiketler Cansu Dere Asya Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.