Cansu Dere, Engin Akyürek'le aşk yaşıyor!

Türkiyen'nin isimleri dünyaya duyuran başarılı oyuncuları Cansu Dere ve Engin Akyürek'in bir süredir aşk yaşadığı ve görüntü vermemek için her yolu denedikleri iddia ediliyor.

Uzun bir zamandır kalbinin kapılarını kapatan Engin Akyürek ile en son Fransız bir sevgilisi olan Cansu Dere bugünlerde aşk sarhoşu! Daha önce bir erkekte aradığı kritlerleri ‘Zekâ, akıl, muhabbet’ şeklinde özetleyen Dere’nin kalbini Akyürek’e kaptırdığı iddia edildi. Kulislerde konuşulanlara göre sevgililer, ilişkilerinin büyüsünü bozmamak için gözlerden uzak buluşmayı tercih ediyor.

SAHNEYE BİRLİKTE ÇIKMIŞLARDI

İkili bunun için de buluşma yerlerini Akyürek’in yaşadığı Anadolu Yakası’nı belirledi. Basına karşı mesafeli olan Dere ve Akyürek’in birlikteliklerinden emin olana kadar da görüntü vermeyecekleri konuşuluyor. Çift en son Altın Kelebek ödül töreninde sahneye birlikte çıkmıştı.

Cansu Dere, Engin Akyürek'le aşk yaşıyor! ile ilgili etiketler Cansu Dere Engin Akyürek Aşk Sevgili Altın Kelebek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.