Cansu Canan Özgen soluk borusuna kaçan kuruyemiş nedeniyle boğuluyordu! İşte o anlar...

Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade programında canlı yayında korku dolu anlar yaşandı. Sunucu Özgen'in soluk borusuna kuruyemiş kaçtı. Ünlü sunucuya heimlich manevrasını Oda TV Yazı İşleri Müdürü Can Özçelik yaptı. Özgen yaptığı açıklamada "Soluk boruma kuruyemiş kaçtı, Can Özçelik'e çok teşekkür ediyorum, çok doğru zamanda müdahale etti. Heimlich manevrası hayat kurtarıyor, bunu da bir kez daha görmüş olduk" dedi. İşte o anlar...

Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade programında bu akşam Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, tv100.com yazarları Hacı Yakışıklı ve Fuat Uğur, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Oda TV Yazı İşleri Müdürü Can Özçelik, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster katıldı.


"SOLUK BORUMA KURUYEMİŞ KAÇTI"


Yayın sırasında soluk borusuna kuruyemiş kaçan Cansu Canan Özgen izleyenleri korkuttu. Özgen yaptığı açıklamada "Soluk boruma kuruyemiş kaçtı, Can Özçelik'e çok teşekkür ediyorum, çok doğru zamanda müdahale etti. Heimlich manevrası hayat kurtarıyor, bunu da bir kez daha görmüş olduk. " ifadelerine yer verdi.

Cansu Canan Özgen soluk borusuna kaçan kuruyemiş nedeniyle boğuluyordu! İşte o anlar... ile ilgili etiketler Cansu Canan Özgen
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.