Cannes'da kapıda mı kaldılar?

Cannes Film Festivali'ne katılan Serenay Sarıkaya ve Meryem Uzerli'nin kapıda kaldığı iddialarına Cengiz Semercioğlu'ndan cevap geldi.

Serenay Sarıkaya ve Meryem Uzerli’nin Cannes’daki partide kapıda kaldığı, kimsenin suratlarına bakmadığı dedikodusu dolanıyor Sermerciıoğlu ise şölye konuştu:

KİMSE BELLA KADAR İLGİ GÖRMESİNİ BEKLEMİYOR

"Yapmayın arkadaşlar, Türkiye’nin iki önemli oyuncusu Magnum’un davetlisi olarak oraya gitmiş. İki güzel ve iddialı kadın olarak davete katılmışlar ve kapıda kalmışlar ha? Bella Hadid’in dünya yüzü olduğu partide kimse Bella kadar ilgi görmesini beklemiyor herhalde bizimkilerin değil mi?

AŞAĞILANDIKLARINI GÖRMEKTEN MUTLU OLACAKLAR VAR

Ama sanki bizimkilerin ezildiğini, küçük düşürüldüğünü, aşağılandıklarını görmekten mutlu olacak bir kalabalık var. Meryem’i kapıdan çevirseler, Serenay’ı kovsalar zil takıp oynayacaklar. Beğenin ya da beğenmeyin bu isimler bizim kıymetli oyuncularımız, onların kapıda kalmasından değil, el üstünde tutulmasından mutlu olmalıyız."

Cannes'da kapıda mı kaldılar? ile ilgili etiketler Cannes Film Festivali Serenay Sarıkaya Meryem Uzerli kapıda mı kaldı
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.