Cannes Film Festivali'nde Johnny Depp rüzgarı esecek: Depp Fransız filmi ile geri dönüyor! Film için muhteşem değişim

Ünlü ABD’li oyuncu Johnny Depp, sansasyonel bir boşanma ve daha sonrasında eski karısı Amber Heard'a karşı kazanmış olduğu şiddet davasının akabinde sinema dünyasına muhteşem bir dönüş yapıyor. Depp'in ilk Fransız uzun metrajlı filmi o tarihte vizyona girecek. İşte Depp’in yeni filmi ile alakalı tüm bilgiler…

CANNES’IN GALASINDA GÖSTERİLECEK

Johnny Depp "Jeanne du Barry" filmi ile televizyon dünyasına geri dönüyor. Filmin prömiyeri 16 Mayıs'ta etkinliğin açılış filmi olarak gösterileceği Cannes Film Festivali'nde yapılacak. Şimdi 59 yaşında olan Depp, filmde Kral Louis XV rolünü oynayacak ve her zamanki karizması ve yeteneği ile karaktere hayat verecek. Yapımda Jeanne du Barry olarak da yer alan Maiwenn Le Besco'nun yönettiği film, Kral Louis ile son sevgilisinin ölmeden önceki aşkını anlatan tarihi bir drama.

Filmde ayrıca diğerleri arasında Pierre Richard, Benjamin Lavernhe, Noémie Lvovsky, Melvil Poupaud, Pascal Greggory ve India Hair rol alıyor. Depp'in filmde saçları beyaza boyanmış olarak görünmesi, onu yeniden beyaz perdede görmekten heyecan duyan hayranlarının dikkatini çekti.

DEPP’İN İLK FRANSIZ FİLMİ

Cannes Film Festivali'nde Johnny Depp rüzgarı esecek: Depp Fransız filmi ile geri dönüyor! Film için muhteşem değişim

"Jeanne du Barry", Depp'in yalnızca kariyerine dönüşü değil, aynı zamanda ilk Fransız sinema prodüksiyonu. Çekimleri yaz aylarında tamamlanan filmin bütçesi şu ana kadar açıklanmadı. Ancak Depp'in başroller için aldığı toplam ücretin 20 milyon dolar civarında olduğu biliniyor.

Ünlü oyuncunun filmin kadrosuna girişi, eski eşi Heard tarafından şiddet iddiaları nedeniyle Hollywood sinemasından dışlanmasının ardından ilk olarak geçen yıl Temmuz ayında duyurulmuştu. Kariyeri düşüşe geçen oyuncu, kendisine "kadın döven" dediği için İngiliz The Sun gazetesine açtığı davayı kaybedince "Fantastik Canavarlar 3" filminden de atılmıştı.

Ancak Depp daha sonra Amber Heard'a karşı bir zafer olarak görülen 50 milyon dolarlık hakaret davasını kazandı. Yargıç, Heard'ün Depp'in kendisine uyguladığı şiddet hakkında yalan söylediğine ve bu yalanları yalnızca ona herhangi bir şekilde zarar vermek için söylediğine karar verdi. Depp, üç yıl ara vermek zorunda kaldığı kariyerine "Jeanne du Barry" ile geri dönüyor.

Cannes Film Festivali'nde Johnny Depp rüzgarı esecek: Depp Fransız filmi ile geri dönüyor! Film için muhteşem değişim ile ilgili etiketler Johnny Depp film Cannes Film Festivali ABD
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.