Canlı yayında şok istek! Kocamı evlendirmek istiyorum / VİDEO

Beyaz TV ekranlarına gelen 'Hayatta Her Şey Var' programına telefonla katılan bir kadın, izleyicileri şok edecek açıklamalarda bulundu.

Nur Viral'ın sunuculuğunu yaptığı 'Hayatta Her Şey Var' isimli programa telefonla bağlanan kadın herkesi şoke edecek açıklamalarda bulundu. İsmini vermek istemeyen kadın "Kocamı başkasıyla evlendirmek istiyorum." dedi.

Beyaz TV ekranlarına gelen programa telefonla bağlanan 47 yaşındaki kadın izleyici, anlattıklarıyla hem stüdyodakilerin hem de ekran başındakilerin ağızlarını açıkta bıraktı.

"ARTIK KOCAMA YETMİYORUM"

İsmini vermek istemeyen kadın izleyici 14 yaşında evlilik yaptığını belirterek "Artık kocama yetmediğimi düşünüyorum. Bu yüzden kocamı başka bir kadınla evlendirmek istiyorum." dedi.

"BİZİMLE ALAY MI EDİYORSUNUZ?"

Programın sunucu Nur Viral, "Bizimle alay mı ediyorsunuz?" diye sormadan edemedi.

Canlı yayında şok istek! Kocamı evlendirmek istiyorum / VİDEO ile ilgili etiketler Nur Viral Beyaz TV Hayatta Her Şey Var kocamı evlendirmek istiyorum
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.