Canlı yayında skandal sözler! Gelin promosyonu sorulunca... / VİDEO

Ekranların sevilen yarışma programı Kelime Oyunu'nda yarışmacının verdiği cevap izleyicilerde ve stüdyoda bulunanlarda şoke etkisi yarattı. Yarışmacı 'Gelin Promosyonu' sorusuna verdiği 'Baldız' cevabıyla herkesi kahkahaya boğdu.

Ali İhsan Varol'un sunumuyla ekrana gelen sevilen yarışma programı 'Kelime oyunu'na Türkiye'nin ilk bağımsız tekerlekli sandalye basketbol takımı olan 'Türk Kurtları' konuk oldu.

'REKLAMA MI GİTSEK?'

Eğlenceli dakikaların yaşandığı programda yarışmacılardan Haktan Özünver, 'Gelin Promosyonu' sorusuna 'Baldız' cevabını verince stüdyo kahkahaya boğuldu. Bu cevap karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşayan sunucu Ali İhsan Varol da gülme krizine girerken, "Reklama mı gitsek?" diyerek rejiye mesaj gönderdi.

Canlı yayında skandal sözler! Gelin promosyonu sorulunca... / VİDEO ile ilgili etiketler baldız ali ihsan varol kelime oyunu gelin promosyonu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.