Canlı yayında skandal! Astrolog Dinçer Güner'den yayında büyük gaf

Ünlü astrologlar Dinçer Güner ile Hande Kazanova, tv8'de ekrana gelen Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına katıldı. Astrolog Dinçer Güner canlı yayına enerjik girmeye çalışırken canlı yayının başladığını fark etmeden küfür edince olanlar oldu. Güner'in küfür ettiği o anın videosu sosyal medyayı salladı. Şoke olan programın sunucuları durumu toparlamaya çalıştı.

Astrolog Dinçer Güner ile Hande Kazanova, Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına katıldı. Programa enerjik bir şekilde girmek için stüdyoya zıplayarak gelen Güner'e sunucular "Dinçer bu ne güzel bir giriş. Yıla böyle mi gireceğiz?" diye sordu. Dinçer Güner ise o sırada canlı yayında olmadıklarını düşünerek küfür etti. Dinçer Güner "S..i tutarak yeni yıla giriyoruz'' dedi.

Canlı yayında skandal! Astrolog Dinçer Güner'den yayında büyük gaf

Programın sunucularından Gülşen Yüksel Salt ise o anda ne diyeceğini bilemeyerek "Canlı yayındayız" diyerek ünlü astrolog Güner'i uyardı. Güner de şaşırarak, "Başladık mı?" diye sordu. Canlı yayına damgasını vuran bu anlar sosyal medyayı da salladı. 

Canlı yayında skandal! Astrolog Dinçer Güner'den yayında büyük gaf

 

Canlı yayında skandal! Astrolog Dinçer Güner'den yayında büyük gaf ile ilgili etiketler Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa dinçer güner Hande Kazanova
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.