Canlı yayında öldürüldü! Radyo programcısı cinayetinin görüntüleri dehşete düşürdü

Filipinler'de bir radyo programcısı, canlı yayında olduğu sırada silahlı saldırıya uğrayarak öldürüldü. Kan donduran olayın görüntüleri izleyenleri dehşete düşürdü.

Filipinler’de sosyal medya üzerinden yapılan canlı yayın sırasında cinayet işlendi. Radyo programcısı DJ Johnny Walker olarak bilinen Juan Jumalon, canlı yayın yaptığı sırada stüdyoya giren bir saldırgan tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Yerel basının polis kaynaklarına dayandırdığı haberlerde, saldırganın "önemli bir şeyi yayında duyurmak" için Jumalon’un yayın yaptığı stüdyoya girmek için izin istediği belirtildi.
Filipinler Ulusal Gazeteciler Birliği, saldırının Jumalon'un aynı zamanda radyo istasyonu olarak da kullandığı evinde düzenlendiğini açıkladı.

Canlı yayında öldürüldü! Radyo programcısı cinayetinin görüntüleri dehşete düşürdü

Filipinler Devlet Başkanı Ferdinand Marcos, Jumalon’un öldürülmesini kınayarak, "faillerin hızla adalet önüne çıkarılması için kapsamlı bir soruşturma" yürütülmesi talimatını verdiğini belirtti.

Canlı yayında öldürüldü! Radyo programcısı cinayetinin görüntüleri dehşete düşürdü - Resim : 2

Polis tarafından yapılan açıklamada, Jumalon’un hayatına yönelik herhangi bir tehdit için daha önce ihbar yapılmadığı ifade edildi.

Canlı yayında öldürüldü! Radyo programcısı cinayetinin görüntüleri dehşete düşürdü ile ilgili etiketler Filipinler cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.