Canlı yayında inanılmaz anlar: Yarışmacının cinsel organına dokundu!

İngiltere'nin en çok izlenen programlarından biri olan Love Island'da yarışmacı Chloe Burrows, geceyi yarışmacı arkadaşı Toby ile aynı yatakta geçirdi. Yatağın içinde sohbet ederken Chloe, elini yorganın altına götürerek Toby'nin cinsel organına dokundu. Bu skandal anlar izleyenleri şoke etti.

İngiltere'de yayınlana Love Island programının yarışmacısı Chloe Burrows, kendisi gibi yarışmacı olan Toby ile geceyi bahçede bulunan bir yatakta geçirdi.

İZLEYENLER ŞOKE OLDU

Çift, yatakta sohbet ettikleri sırada Chloe, elini battaniyenin altına sokup Toby'nin cinsle organına elledi. Chloe, yaptığı bu hareketten sonra kahkaha atarken televizyon başındaki izleyiciler ise büyük şaşkınlık yaşadı.

Canlı yayında inanılmaz anlar: Yarışmacının cinsel organına dokundu!

SADECE SARILIP UYUMUŞLAR

Ertesi gün arkadaşları ile konuşan Toby, Chloe ile uyumalarına rağmen gece ilişkiye girmediklerini açıkladı. Toby, ayrıca Chloe'nin cinsel organına bilerek mi ellediğini yoksa yan yana yattıkları için elinin cinsel organına yanlışlıkla mı değdiğini anlamadığını söyledi. Konuşmanın ardından Toby, birbirlerini sarılıp uyuduklarını kabul etti.

Canlı yayında inanılmaz anlar: Yarışmacının cinsel organına dokundu! - Resim : 2

GERÇEK AŞKI VE MUTLULUĞU BULMAK İSTİYOR

Chloe, programa katıldığı ilk gün, gerçek aşkı ve mutluluğu bulmak için burada olduğunu söylemişti. Şimdiler de eşleştiği kişinin Hugo olduğunu söyleyen Chloe, aralarında bir aşkın doğma ihtimalinin olmadığını belirtti.

Canlı yayında inanılmaz anlar: Yarışmacının cinsel organına dokundu! - Resim : 3

Kaynak: Sondakika

 

Canlı yayında inanılmaz anlar: Yarışmacının cinsel organına dokundu! ile ilgili etiketler İngiltere teelvizyon proğram yarışmacı love ısland
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.