Canlı yayında gözyaşlarına boğuldu: Haber sunarken evlenme teklifi alan spiker neye uğradığını şaşırdı

Bir haber spikeri, meslektaşı ve şimdiki nişanlısının canlı yayın sırasında kendisine evlenme teklif etmesiyle gözyaşlarına boğuldu. Sosyal medyada kısa sürede gündem olan görüntüler birçok kişinin beğenisini topladı.

WRCB-TV'nin haber spikeri Cornelia Nicholson'un haberleri sunduğu anda bir anda ekranda erkek arkadaşıyla olan fotoğrafları belirmeye başlıyor ve ardından da erkek arkadaşı elinde bi buket çiçekve yüzükle içeri geliyor.

Erkek arkadaşı evlenme teklifini sırasında şu sözleri kullandı:

"Evdeki bilmeyenler için çok özel bir haberim var. Cornelia ve ben neredeyse dört yıl önce Montana'da bir haber istasyonunda tanıştık. Ve seninle ilk tanıştığımda senden çok etkilenmiştim. Harika bir kişiliğin var, çok zekisin ve içeri girdiğinde her zaman odayı aydınlatıyorsun ve herkesi güldürüyorsun."

Ve ardından da malum soruyu sordu ve o anlar canlı yayında herkesi duygulandırdı.

Canlı yayında gözyaşlarına boğuldu: Haber sunarken evlenme teklifi alan spiker neye uğradığını şaşırdı ile ilgili etiketler canlı yayın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.