Canlı yayında gergin anlar! Ali Turan'ın tespiti sonrası Aytunç Erkin çileden çıktı

Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair'da Ali Turan ve Aytunç Erkin arasında tartışma çıktı. Turan'ın "ihtilal mı yapacaksınız" sorusuna Erkin sert tepki gösterdi.

Gazeteci Latif Şimşek, Sözcü Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin, AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Turan ve Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya; Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

Canlı yayında gergin anlar! Ali Turan'ın tespiti sonrası Aytunç Erkin çileden çıktı

STÜDYODA GERGİN ANLAR

Erkin'in ekonomiyle ilgili eleştirilerinin ardından "8 ay var daha, neler yaşanacak belki bu ülkede" sözleri sonrası Turan "ihtilal mi yapacaksınız" sözleri sonrası stüdyoda gergin anlar yaşandı. Turan'ın provakasyon yaptığını söyleyen Erkin ayağa kalkarak "hemen özür dileyeceksiniz" diyerek tepki gösterdi.

Canlı yayında gergin anlar! Ali Turan'ın tespiti sonrası Aytunç Erkin çileden çıktı - Resim : 2

Canlı yayında gergin anlar! Ali Turan'ın tespiti sonrası Aytunç Erkin çileden çıktı ile ilgili etiketler Gündeme Dair Aytunç Erkin ali turan gergin anlar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.