Canlı yayında "Flakka" kullanan genç gözaltında! / ÖZEL HABER

Sosyal medyada küçük yaştaki kardeşinin yanında ''zombi hapı'' olarak bilinen flakka adlı uyuşturucu kullanan ve canlı yayın yapan şahsı ilk olarak SuperHaber gündeme getirmişti. SuperHaber'in büyük yankı uyandıran haberi üzerine, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya devreye girdi. Bakan Kaya'nın ısrarlı takibi sonucu uyuşturucu kullanan şahıs gözaltına alındı, kardeşine ise psikolojik destek sağlandı

Türkiye'de bir genç sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında "zombi hapı" olarak bilinen flakka isimli uyuşturucuyu kullandı ve bu deneyimini takipçileri ile paylaştı.

Sentetik uyuşturucuyu küçük yaştaki kardeşinin yanında kullanan genç, maddeyi kullandıktan sonra krize girdi!

Videonun sonunda fenalaşan genç, yanında bulunan ve kardeşi olduğu anlaşılan küçük çocuğa, "Canlı yayını kapat. Ambulansı ara" dedi. Kamera kaydında, şahsın, uyuşturucu maddenin etkisiyle kardeşine büyük korku yaşattığı görüldü.

Isparta'da gerçekleşen olayın SuperHaber tarafından gündeme getirilmesi üzerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı konuya el koydu. Bakan Fatma Betül Sayan Kaya, olayın soruşturulması için bizzat talimat verdi.

fewjhbfewfewgg

ISPARTA'DA GÖZALTINA ALINDI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın talimatıyla gencin kimliğinin tespit edilmesi için çalışmalar başladı.

Bakan Kaya'nın ısrarlı takibi neticesinde, Bakanlık ve emniyetin ortak yürüttüğü çalışmaları sonucu habere konu olan genç Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltı işleminin ardından Bakan Kaya'nın talimatıyla Bakanlık yetkilileri de hemen olaya müdahil oldu. Uyuşturucu kullanan genç ve ailesiyle ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

Bakanlığın uyuşturucu kullanan şahsın küçük kardeşine psikolojik destek vereceği öğrenildi.

Canlı yayında "Flakka" kullanan genç gözaltında! / ÖZEL HABER ile ilgili etiketler Genç uyuşturucu fatma betül sayan kaya flakka yakalandı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.