Canlı yayında cinayet: Önce kabzayla dövdü sonra kafasına sıktı! Görüntüleri sosyal medyada yayınladı

Bursa'da korkunç bir cinayet işlendi. Gece kulübü işletmecisi olan Bülent Karakuş'u dövüp, başından vuran Ertuğrul Erdoğan, cinayetin görüntülerini sosyal medya hesabından canlı olarak yayınladı.

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yaşanan olayda, gece kulübü işletmecisi Bülent Karakuş, Çamlıca Parkı’nın otopark bölümünde bulunan otomobiline doğru yürürken yanına yaklaşan Ertuğrul Erdoğan tarafından önce dövüldü. Sonra da tabancanın kabzasıyla dakikalarca başına vurulan adamın en son kafasına ateş edilerek öldürüldü.

Zanlılar olay yerinden otomobille kaçarken, gece kulübü sahibi Karakuş hayatını kaybetti.

Canlı yayında cinayet: Önce kabzayla dövdü sonra kafasına sıktı! Görüntüleri sosyal medyada yayınladı

CİNAYET ANLARINI SOSYAL MEDYADAN CANLI YAYINLADI

Olayla ilgili inceleme başlatan polis, şüphelinin Ertuğrul Erdoğan olduğunu belirledi. Kaçtığı araç olay yerinden yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta Misi Mahallesi mevkisinde terk edilmiş halde bulunan şüpheli ile olay yerine birlikte gittiği Y.T. (25) ve B.G. (21), İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf eden Ertuğrul Erdoğan, Bülent Karakuş ile ortak iş yaptığını ve kendisine karşılığında ev almak için aracını verdiğini söyledi. Yaptıkları ticaretin karşılığında evini alamadığını belirten Erdoğan’ın, Karakuş’u, Çamlıca Parkı’nın otoparkına çağırıp buluşmak istediğini söylediği ve olay yerine Y.T. ve B.G. ile gittiği ifade edildi.

Eruğtrul Erdoğan'ın darp anlarını sosyal medya hesabından canlı yayınladığı ortaya çıktı. Görüntülerde Bülent Karakuş'u silah kabzasıyla dövdüğü ve küfrettiği görülüyor.

Canlı yayında cinayet: Önce kabzayla dövdü sonra kafasına sıktı! Görüntüleri sosyal medyada yayınladı ile ilgili etiketler Bursa cinayet silah
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.