Canlı yayına damga vuran tartışma: Berhan Şimşek'in tavrı tepki çekti

CHP'li eski milletvekili Berhan Şimşek ile Siyaset Bilimci Prof. Dr. Taceddin Kutay arasındaki tartışma TV 100'deki canlı yayına damga vurdu. Şimşek'in Kutay'a karşı sarf ettiği sözler ve söyleyiş biçimi sosyal medyada büyük tepki çekti.

TV100'de yayınlanan 'Karşı Mahalle' adlı programam CHP'li eski milletvekili Berhan Şimşek ve Siyaset Bilimci Prof. Dr. Taceddin Kutay arasındaki tartışma damga vurdu. Şimşek'in Kutay'a hakaret etmesi ise izleyenlerin tepkisini çekti.

Prof. Dr. Kutay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'nin siyasetine tepki göstererek "Daraltım ben, Berhan Bey adına daraldım. Bir de bu mevzuları Kuvayi Milliye üzerinden konuşmak çok sıkıntılı. Yani herkes bulunduğu pozisyonu muhafaza etmek zorunda. 'Ne alakası var Kılıçdaroğlu'nun o koltukla ve Kuvayi Milliye ile' diye sormak istiyorum." dedi.

Bunun üzerine araya giren Berhan Şimşek ise "Ne konuşuyorsunuz anlamıyorum beyefendi. Açıkça konuşun da duyayım sizi. Bana hakaret edeceksen açık, öyle subliminal mesaj vererek konuşma. Ne anlatıyorsun anlamıyorum. Ne anladığını anlamadım. Net bir şekilde anlat da duyayım ben de" şeklinde konuştu.

Prof. Dr. Taceddin Kutay ise Şimşek'in sözleri üzerine Kılıçdaroğlu'nun siyasetine dikkat çekerek "Görmüyor musunuz yaptığı siyasetleri? Sezgin Tanrıkulu'nun falan ne alakası var Milli Müdafaa Cemiyetleri ile falan?" ifadelerini kullandı.

Berhan Şimşek ise sonrasında bir kez daha "Haddini bil" diyerek araya girdi. Programın sunucusu Hande Aydemir iki tarafı sakinleştirmeye çalışsa da tartışma devam etti. Berhan Şimşek'in "Terbiyesiz" demesi sonrası Taceddin Kutay "Ne biçim konuşuyorsun sen benimle" şeklinde yanıt verdi. Şimşek ise sonrasında "Böyle konuşuyorum. Adam mısın sen be? Kendine gel, saygısız" dedi.

BERHAN ŞİMŞEK'İN TAVRI TEPKİ ÇEKTİ

Tartışmanın sonunda "Kılıçdaroğlu da adam gibi adamdır, milletvekilleri de öyle" diyen Berhan Şimşek'in tavrı izleyenlerin tepkisini çekti. Sosyal medyada konuyla ilgili yapılan bazı paylaşımlar şöyle:

Canlı yayına damga vuran tartışma: Berhan Şimşek'in tavrı tepki çekti

Canlı yayına damga vuran tartışma: Berhan Şimşek'in tavrı tepki çekti - Resim : 2

Canlı yayına damga vuran tartışma: Berhan Şimşek'in tavrı tepki çekti - Resim : 3

Canlı yayına damga vuran tartışma: Berhan Şimşek'in tavrı tepki çekti - Resim : 4

Canlı yayına damga vuran tartışma: Berhan Şimşek'in tavrı tepki çekti ile ilgili etiketler canlı yayın berhan şimşek taceddin kutay tartışma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.