Çankaya'da koronavirüs oturma düzeni!

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleşen koronavirüs önlemlerine ilişkin toplantıda olduğu gibi toplantının ardından yapılan açıklama sırasında da korona oturma düzeni uygulandığı görüldü. Salondaki tüm bakan ve diğer görevliler ile basın mensuplarının birer koltuk atlayacak şekilde oturduğu görüldü...

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın Koronavirüsle Mücadelede Eşgüdüm Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamalar sırasında salondaki oturma düzeni dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da konuşması sırasında dikkat çektiği oturma düzeninde teması en aza indirmek ve 1 metre mesafe kuralına uyularak birer koltuk boş bırakılarak oturulduğu görüldü.

Çankaya'da koronavirüs oturma düzeni!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarında da virüsü önlemede teması kesmenin önemine vurgu yaptı.

Erdoğan, "Bakın birer koltuk ara verdik bu hassasiyetimiz önemli. Kontrol edemediğimiz her temas bizi virüs taşıyıcısı haline getirebilir. Mecburiyeti olmayan hiçbir vatandaşımız tehdit ortadan kalkana kadar evinden çıkmamalı, kimseyle temas etmemelidir." dedi.

 

 

Çankaya'da koronavirüs oturma düzeni! ile ilgili etiketler Çankaya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.