Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen'den ilginç atak: Belediyenin parasıyla bin 300 kurultay delegelerine mektup gönderdi!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı gündemde yerini korurken CHP'de Kılıçdaroğlu'na partinin genel bakanlığı için rakip isimler ortaya çıkmaya başladı. Genel kongrenin yapılmasına daha bir sene varken, CHP Çankaya Belediye Başkanı Tuncelili Alper Taşdelen’in genel başkanlık için hazırlık yaptığı ortaya çıktı. Taşdelen'in bin 300 CHP kurultay delegesine, çalışmalarını öven bir mektup yolladığı belirtildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye son günlerde meydana gelen yangın felaketleriyle çalkalanırken muhalefet partisi CHP'nin gündeminde hala cumhurbaşkanlığı adaylığı ve genel başkanlık adaylığı var. 

ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI TAŞDELEN ADAY MI OLACAK?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gibi Tuncelili olan 30 Mart 2014 yerel seçiminde CHP’den Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in CHP Genel Başkanı adayı olduğu iddia edildi. Alper Taşdelen’in adaylığını açıklamak için, gündemin sakin olmasını beklediği vurgulandı.

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen'den ilginç atak: Belediyenin parasıyla bin 300 kurultay delegelerine mektup gönderdi!

BELEDİYE PARASI İLE BİN 300 KURULTAY DELEGELERİNE MEKTUP YOLLADI

CHP kulislerini sallayan, Alper Taşdelen’in adaylığı iddialarının gerekçesi olarak ise Çankaya Belediye Başkanlığı’ndan önceki gün Cumhuriyet Halk Partisi delegelerinin ev adreslerine gelen mektup olduğu ifade edildi. Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen’in, belediye kasasından sayıları bin 300 kadar olan kurultay delegelerine mektup yollamasının CHP kulislerini adeta salladığı söylendi. Delegelere kendi yaptığı çalışmalarını öven bir mektup yollayan Taşdelen’in “İkinci yüzyıla doğru,doğru belediyecilik” adlı yazdığı mektupta kendisini ve çalışmalarını övdüğü öğrenildi.

Bu mektup, Kemal Kılıçdaroğlu gibi Tuncelili olan Alper Taşdelen’in, önümüzdeki günlerde CHP Genel Başkanlığı adayı olacağının kesinleştiği yönünde iddiaları da doğruladı. 

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen'den ilginç atak: Belediyenin parasıyla bin 300 kurultay delegelerine mektup gönderdi! - Resim : 2


"KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN YAŞI İLERLEDİ"

SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, CHP’li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in, uzun zamandır yakın çevresine genel başkanlık hayellerini aktardığı öğrenildi. Başkan Taşdelen’in yakın çevresine, doğru zamanın yaklaştığını ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun artık yaşının ilerlediğini ve adaylığının açıklanması için hazırlıkların şimdiden sakince yapılması gerektiğini belirtti.

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen'den ilginç atak: Belediyenin parasıyla bin 300 kurultay delegelerine mektup gönderdi! - Resim : 3

Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen'den ilginç atak: Belediyenin parasıyla bin 300 kurultay delegelerine mektup gönderdi! ile ilgili etiketler CHP Kemal Kılıçdaroğlu Alper Taşdelen
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.