Canım Annem dizisine yabancı ülkelerden büyük ilgi! Latin Amerika'da 4 ülkeye satıldı!

TV8 ekranlarının sevilen günlük dizisi Canım Annem, yabancı ülkelerde büyük ilgi görüyor. Avrupa ülkelerinden sonra Latin Amerika'da izleyici karşısına geçen dizi, dünya çapında 13 ülkeye Latin Amerika'da ise 4 ülkeye satıldı.

Selin Sezgin, Erol Gedik ve Gece Işık Demirel gibi başarılı oyuncu kadrosu ile Şubat ayında TV8 ekranlarında Türk izleyicilerle buluşan “Canım Annem” önümüzdeki aylarda Arjantin, Uruguay ve Paraguay’da El Trece kanalında ve Peru’daTV Latina kanalında“Amor de Mama” ismiyle izleyiciyle buluşacak.

Canım Annem dizisine yabancı ülkelerden büyük ilgi! Latin Amerika'da 4 ülkeye satıldı!


TV8'in Duvar Yapım ve Saran Group imzası taşıyan Yönetmenliğini Ece Tahtalıoğlu Pertez ve Emrah Şendur’un üstlendiği Canım Annem dizisinin konusu ise şöyledir;

Doğuştan kalbi delik olan Zeynep, annesi Cemre'ye çok düşkün bir çocuktur. Bir gün Cemre kaza geçirir ve ölür. Kalbi bu üzüntüyü kaldıramayabilir diye Zeynep'e annesinin öldüğünü söyleyemezler. Öte yandan Cemre ölürken büyük bir iftiraya uğramıştır ve bu iftiralara inanan kocası Murat, çok sevdiği Cemre'yi artık nefretle anmaktadır. Murat’ın annesi oğlunu, hep evlenmesini arzuladığı Melek ile evlendirmek için şimdi tam vakti olduğunu düşünür. Zeynep annesinin öldüğünü öğrendiği gece babasının Melek ile evlendirilmek istediğini de öğrenir ve kriz geçirir. Zeynep’in kalbi durmak üzereyken, bir mucize gerçekleşir. Zeynep’in karşısına annesine ikizi kadar benzeyen Nazlı çıkar. Son anda Zeynep’in hayatı kurtulmuştur ve ona anne diye sarılır. Murat şimdi kızı için, nefret ettiği eşine tıpatıp benzeyen Nazlı’ya, Zeynep kalp ameliyatı olana kadar kiralık annesi olmasını teklif eder. Nazlı ve Cemre'nin ikiz kardeşler olduğunu, Nazlı dahil kimse bilmemektedir.

 

DÜNYA ÇAPINDA 13 ÜLKEYE SATIŞI GERÇEKLEŞTİ

 

7 ay önce izleyicinin karşısına çıkan dizi şimdilerde büyük hayran kitlesine sahip. Şimdiden 13 ülkeye satılan dizi, Mayıs ayında İspanya’da Mediaset’in Divinity kanalında yayına başladı. Hızla büyüyen bir izleyici kitlesine ulaşıyor ve rekor reytingler alıyor.

Hızla büyüyen bir izleyici kitlesine ulaşıyor ve rekor reytingler alıyor. Canım Annem dizisi sırasıyla Arjantin, Uruguay, Paraguay ve Peru’dan önce İspanya, Bulgaristan, Slovenya, Romanya, Moldova, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Litvanya ve İsrail’in önde gelen TV kanallarına satılmıştı.

Canım Annem dizisine yabancı ülkelerden büyük ilgi! Latin Amerika'da 4 ülkeye satıldı! ile ilgili etiketler dizi canım annem
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.