Caniler Suriyeli hamile kadına tecavüz edip 10 aylık oğluyla öldürdüler...

Sakarya'da tartıştıkları mesai arkadaşlarının hamile karısını kaçırıp tecavüz eden ve 10 aylık oğluyla birlikte başını taşla ezip öldüren katiller B.K. ve C.K. yakalandı.

Sakarya'da tartıştıkları mesai arkadaşlarının hamile karısını kaçırıp tecavüz eden ve 10 aylık oğluyla birlikte başını taşla ezip öldüren katiller B.K. ve C.K. yakalandı.

Kaynarca'da, ormanda cesetleri bulunan Suriyeli hamile Emani Arrahman ile 10 aylık çocuğunun öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada B.K. ve C.K. yakalandı. Gözaltına alınan B.K. ve C.K.'nın vahşice öldürülen Arrahman'ın eşi ile birlikte aynı tavuk fabrikasında çalıştıkları tespit edildi.

HAMİLE KADINI BAŞINI TAŞLA EZEREK OĞLUNU DA BOĞARAK ÖLDÜRDÜLER

Şüpheliler B.K. ve C.K.'nın birkaç gün önce tartıştıkları mesai arkadaşlarının fabrikada çalıştığı sırada evinin kapısını gece saatlerinde levye ile açarak karısını ve çocuğunu kaçırdıkları belirlendi. Şüphelilerin ormanlık alanda tecavüz ettikleri Emani Arrahman'ı başına taşla vurarak öldürdükten sonra küçük oğlunu ise boğarak öldürdükleri ortaya çıktı.

CANİLER SUÇLARINI İTİRAF ETTİ

B.K. ve C.K. kan donduran insanlık dışı suçlarını itiraf ederken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

DOĞUMUNA SADECE BİR GÜN KALMIŞTI

Öte yandan ilk belirlemede 7 aylık hamile olduğu söylenen kadının 9 aylık hamile olduğu ve doğumuna sadece bir gün kaldığı ortaya çıktı. Vahşi olay yaşanmasaydı Emani Arrahman bugün doğum için hastaneye götürülecekti.

Caniler Suriyeli hamile kadına tecavüz edip 10 aylık oğluyla öldürdüler... ile ilgili etiketler Sakarya Tecavüz cinayet hamile kadın
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.