Cani koca dehşet saçtı! Sokak ortasında yaptıkları dehşete düşürdü...

Kadına şiddet haberlerine bir yenisi daha eklendi. Sivas'ta cani bir koca barışma talebini reddeden bir adam, sokak ortasında eşini defalarca bıçakladı. Kan donduran o anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Ayrılmak isteyen kadınlara cani eşler tarafından uygulanan şiddet, ne yazık ki son bulmuyor. 

1O YERİNDEN BIÇAKLADI

Son örneği, Sivas’ta Yenişehir Mahallesi Turgut Özal Caddesi üzerinde meydana geldi.  L.E. isimli kişi 7 ay önce boşandığı eşi E.D.’nin iş yerine gelerek barışmak istediğini söyledi. E.D. teklifi kabul etmeyince çift arasında tartışma yaşandı. L.E. sokak ortasında E.D.’yi 10 yerinden bıçakladı.

SANİYE SANİYE KAMERADA

Ağır yaralanan kadın ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, L.E. ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.D.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Yaşanan olay bir iş yerinin güvenlik kamerası ile anbean kaybedildi.

Cani koca dehşet saçtı! Sokak ortasında yaptıkları dehşete düşürdü... ile ilgili etiketler Sivas Kadın Kavga sokak koca dövüş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.