Cani baba tarafından öldüresiye dövülen bebek ve annesi devlet korumasına alınacak!

Gaziantep'te 3 aylık bebeği öldüresiye döven baba tutuklandı. Savcılık anne ve bebeğinin koruma altına alınacağını bildirdi.

Gaziantep'te 3 aylık bebeğine yumruklar atarak öldüresiye döven cani baba Yunus Göç'ün tutuklanmasının ardından yeni bir açıklama daha yapıldı. 

SAVCILIK: KORUMA ALTINA ALINACAK

Savcılık babanın tutuklanması sonrası anne ve bebeğin koruma altına alınacağını bildirdi. 

Gözaltına alınan Yunus Göçer, emniyet işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı.

SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Hastanede tedavi altına alınan Cihan bebeğin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden bebeğin, beyninde kanama tespit edildiği öğrenildi.

Savcılık açıklamasının tam metni şöyle:

"29.11.2021 tarihinde ilimiz Kahvelipınar Mahallesi’nde meydana gelen bir aylık bebeğin darp edilmesi olayı ile ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli Y.G. sevk edildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır. Mağdur çocuğun şu an yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam etmekte olup, mağdur çocuğun annesinin ifade alım süreci Adli Görüşme Odasında devam etmektedir. Alınacak ifade ve elde edilen deliller gereğince mağdur çocuk için 5395 sayılı Çocuk Koruma Kanunu ve annesi için de 6284 sayılı Kanun uyarınca gereken tedbir kararları alınacaktır."

 

 

Cani baba tarafından öldüresiye dövülen bebek ve annesi devlet korumasına alınacak! ile ilgili etiketler Gaziantep baba Bebek devlet yunus göç koruma
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.