Cani anne kan dondurdu!: Çöp evden 1 yaşındaki Asel çıktı!

Konya Merkez Selçuklu ilçesi İhsaniye Mahallesi'ndeki bir evden dün sürekli ağlama sesi duyan vatandaşlar, balkondan komşularının evine girdi. Vatandaşlar, çöp dolu evin içerisinde 1 yaşlarında bebek buldu.

EKİPLER ÇÖP EVDEN ÇIKARDIĞI BEBEĞİ HASTANEYE KALDIRDI
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Bebek, sağlıkçılar tarafından hastaneye kaldırıldı.

Çöp evden bebek çıktı! Cani annenin yaptıkları kan dondurdu | Konya’da akılalmaz olay

ANNE GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri kısa sürede tespit ettiği bebeğin annesi olan F.G'yi gözaltına aldı. Anne F.G, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Anne F.G'nin emniyetteki ifadesinde, kızı A.M.N'nin babası T.N'nin yurt dışında olduğunu, kızına kendisinin baktığını söylediği öğrenildi.

Son iki haftadır bazı sıkıntıları olduğunu, evi bu yüzden toplamadığını anlatan F.G, "Saat 22.00 sıralarında kızımın karnını doyurdum. Ateşi olduğu için altını bezlemeden halının üzerine bırakarak, biraz daraldığım için gezmeye çıktım. 23.00 sıralarında evime doğru yürürken polis aradı ve acil eve gelmemi söyledi. Ben eve geldiğimde polisler apartmanın önündeydi" ifadelerine yer verdi.

İfadesinin ardından serbest bırakılan F.G hakkında "aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali" suçundan soruşturma başlatıldı.

Cani anne kan dondurdu!: Çöp evden 1 yaşındaki Asel çıktı! ile ilgili etiketler Konya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.