Caner’den korkutan mesaj: Kendimi öldüreceğim!

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'la programında evlenen Caner ve Berke'nin canlı yayındaki kavgaları magazin gündemine bomba gibi düştü.

Caner, eşi Berke'nin evi terk ettiğini söyleyince Berke de "Bana şiddet uyguladı" dedi.

Daha sonra Berke, sosyal medyadan kendi söylediğini yalanladı ve "İlişkimiz şiddet yüzünden değil anlaşamadığımız için bitti" dedi.

45745654

Bunların üzerine Caner açıklamalarında eşine ithafen Instagram hesabından şunları yazdı:

"Yazıklar olsun bana attığın iftira beni ne hale getirdi. Neyin şiddeti ispatlasana yazıklar olsun bana bu yaptığını asla unutmayacağım.

Kaç gündür uyuyamıyorum ben kendimi öldüreceğim. Sevdiğim kadının bana yaptığına bak bu nedir? Beni rezil ettin. Bu muydu sevgin?

456457

Boşanmak için bu iftirayı attınız. Kendime bir şey yaparsam tek sorumlusu sizsiniz. Yazıklar olsun sana. Kaç gündür evinin önünde yattım. Kaç kez aradım, yazıklar olsun sana, benim ciğerimi yaktın".

Caner’den korkutan mesaj: Kendimi öldüreceğim! ile ilgili etiketler Şiddet berke caner ilişki yalanladı
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.