Caner ve Talisca arasında yaşananlar ortaya çıktı!

Beşiktaş'ta Trabzonspor maçından sonra soyunma odasında Caner ile Talisca'nın kavga ettiği ileri sürüldü.

İddialara göre olaylar şöyle gelişiyor:

"Takım içeri girdiğinde Caner, Talisca'ya Türkçe küfürler ediyor. Bazı el hareketlerini görünce de Brezilyalı yıldız tercümanı yanına çağırıp soruyor...

Tercüman ise Caner'in, 'Sen bu takımın üzerinde olmaya ve kendine oynamaya çalışıyorsun. Kendi istatistiklerini yükseltmeye çalışıyorsun' dediğini söylüyor.

hdfkghdkfjghdfgdfg

Talisca bu sözleri duyduğunda silirlenip Caner'e tekme atıyor... Takım arkadaşları Talisca'yı zorla tutmaya çalışırken Caner de, sambacıya hamle yapıyor ancak vuramıyor...

Ardından yardımcı antrenör Şeref Çiçek, Şenol Güneş'e mesaj atıyor... Güneş, cezalı olduğu için içeri geç giriyor ve oyuncularını fırçalayıp olayı yatıştırıyor."

Caner ise olayla ilgili "Tartışmalar oldu ama büyütmeye gerek yok" ifadesini kullandı.

BEŞİKTAŞ TEKMEYİ YALANLADI

Konuyla ilgili gece saat 00.20'de açıklama yapan Beşiktaş Kulübü, tartışmayı yalanlamazken, "uçan tekme"nin doğru olmadığını belirtti. Siyah Beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Basın yayın organlarında Trabzonspor maçı sonrasında futbolcularımız Caner Erkin ile Anderson Talisca'nın soyunma odasında yumruk yumruğa ve birbirlerine uçan tekme atarak şiddetli bir kavga ettiğine yönelik iddialar asılsızdır.

Herkesin bildiği üzere, böyle yüksek konsantrasyonun olduğu ortamlarda saha içinde, yedek kulübesinde, soyunma odasında çeşitli tartışmalar olabilir. Ufak bir atışmayı büyütmek ve senaryolar üretmek ise gerçeklerden uzak, maksatlı girişimlerdir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK"

Caner ve Talisca arasında yaşananlar ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Beşiktaş Trabzonspor Caner Erkin Kavga Talisca tekme detayları
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.