Caner Turp ile sadece 2 yıl evli kalan Gizem Güven: ''Daha mutluyum''

2003-2012 yılları arasında yayımlanan Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Ceren rolüyle hafızalara kazınan Gizem Güven, 2020 yılının Eylül ayında futbolcu Caner Turp ile nikah masasına oturmuştu. Oyunculuk kariyerini noktalayan Gizem Güven'in evliliği sadece 2 yıl sürmüştü. Gizem Güven biten evliliği hakkında konuştu.

Yayın hayatına 2013 yılında başlayan ve 7 sezon süren Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Ceren rolüyle hafızalara kazınan 29 yaşındaki oyuncu Gizem Güven, 2020 yılının Eylül ayında futbolcu Caner Turp ile evlenmişti. Ancak çiftin mutluluğu kısa sürmüştü.

KÖTÜ HABERİ SOSYAL MEDYADAN DUYURMUŞLARDI


10 yıllık ilişkilerini 2020 yılının Eylül ayında nikahla taçlandıran ve gözlerden uzakta bir yaşam süren ikili, evliliklerini sonlandırma kararı aldıklarını açıklamışlardı: ''Bir süredir evliliğimizle ilgili yaşadığımız fikir ayrılıklarını çözüme ulaştıramadığımız için karşılıklı konuşup anlaşarak, saygı çerçevesi içinde ayrılık kararı aldığımızı sizlerle paylaşmayı uygun gördük. Evliliğimizi bitirmiş olsak da, geçmişimize ve birbirimize olan olan saygımız baki kalacaktır. Dolayısıyla bizler ve ailelerimiz bu zorlu süreci atlatırken, konu ile alakalı olarak hassasiyetlerinizi rica ediyor ve gizliliğimize saygı göstermenizi bekliyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Gizem Güven & Caner Turp''

Caner Turp ile sadece 2 yıl evli kalan Gizem Güven: ''Daha mutluyum'' - Resim : 2


Gizem Güven - Caner Turp evililiği 2022 yılının Nisan ayında resmi olarak bitti. Oyunculuk kariyerini noktalayan Gizem Güven, bir davette görüntülendi. Gizem Güven, biten evliliği hakkında konuştu.

''DAHA MUTLUYUM''

Boşanma süreci ile ilgili konuşan Güven, "Vallahi daha mutluyum şu an. Doğru bir karar verdiğimizi düşünüyoruz. Normalde de iletişimimiz kötü ve çirkin değil. Böyle bir durum olmadığı için, şanslı sayıyoruz kendimizi" dedi.

''GÖRÜŞMÜYORUZ AMA KONUŞUYORUZ''

Güven, eski eşiyle ilgili "görüşüyor musunuz?" sorusuna ise, "Görüşmüyoruz ama diyaloğumuz kötü olmadığı için konuşuyoruz. Tekrar bir araya gelme durumumuz olmaz" cevabını verdi.

 

 

 

Caner Turp ile sadece 2 yıl evli kalan Gizem Güven: ''Daha mutluyum'' ile ilgili etiketler boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.