Caner Toygar kimdir? Eşi neden dava açtı? Caner Toygar ne iş yapıyor?

Evlilik programları ile tanıdığımız Caner Toygar'a, eşi tarafından 4 yıla varan sürede hapis istemi ile dava açıldı. Toygar hakkında çıkan haberler sonrasında Toygar'ın kim olduğu ve neden eşi tarafından daca edildiği merak konusu oldu. Peki, Caner Toygar kimdir? Eşi tarafından neden dava açıldı? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Evlilik programları ile tanınan Caner Toygar'a boşanma davası devam eşi tarafından başka bir dava daha açıldı. Yapılan haberler sonrasında Toygar'ın kim olduğu, ne iş yaptığı ve eşi tarafından kendisine neden dava açıldığı büyük merak konusu oldu. Peki, Caner Toygar kimdir? Eşi tarafından neden dava açıldı? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Caner Toygar kimdir? Eşi neden dava açtı? Caner Toygar ne iş yapıyor?

Hürriyet'ten Dinçer Gökçe'nin haberine göre, Berke Toygar (36), hakkında boşanma davası açtığı Caner Toygar (37) hakkında, Avukatı Resul Özmen aracılığı ile Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu. Geçen yıl yapılan suç duyurusu sonrası yürütülen soruşturma tamamlandı.

"BAŞKASI İLE BASTIM DERİM!"

Hazırlanan iddianameye göre Caner Toygar eşine yönelik “O… seni herkese rezil edeceğim. Seni öldürürüm. Başkası ile bastım derim. Türkiye’ye rezil ederim seni...” dedi. Savcılık, söz konusu ifadelerin tehdit ve hakaret suçu oluşturduğuna karar verdi.

4 YILA KADAR HAPİS İSTEMİ!

Taraflar arasında uzlaşma da sağlamayınca Caner Toygar hakkında dava açıldı. Toygar’ın 9 aydan 4 yıla varan sürede hapis istemi ile yargılanması talep edildi.

İLK DURUŞMA ARALIK’TA

İddianameyi kabul eden Büyükçekmece Asliye Ceza Mahkemesi, ilk duruşma için 7 Aralık’a gün verdi.

CANER TOYGAR KİMDİR?

Caner Toygar, 1 Ocak 1980 tarihinde Adana'da dünyaya gelmiştir. Lise tahsilinin ardından eğitimine devam etmemiştir. 2013 yılında evlilik programına katılan Caner, Tülin Koca ile yaşadığı aşk ile Türkiye gündemine oturmuş ve kısa sürede isminden sıkça söz ettiren kişi haline gelmiştir.

Evlilik programının ardından Tülin ile yaşadığı ilişkiyi katıldığı gündüz kuşağı programında anlatan Caner, burada telefona bağlanan Tülin'e sinirlenerek başında bardak kırmış, bu görüntüleriyle ülke gündemine damgasını vurmuştur.

Gündüz kuşağı programlarından kazandığı popülerliği müzik alanına taşımak istemiş ve 2009 yılında müzik konusunda da atılım yaparak "Naber Fıstık" isimli albümü çıkarmıştır.

Müzikle de yetinmeyip ardından oyunculuk için çabalamıştır. Fakat istediği başarıyı yakalayamayınca Ataşehir'de köfteci dükkanı açan Caner, bu alanda ilerleyemeyince, ekranlara çıkış nedeni olan evlendirme konseptini kullanarak arkadaşlık sitesi açmıştır.

FİLMLERİ VE DİZİLERİ

2016- LANETLİ ANAHTAR (Cinci)
2009- ÇİÇEKCİ KIZ (Bar Koruması)
2005- KAYNANA SEMRA (Caner)

Caner Toygar, yıllar önce katıldığı 'Benimle evlenir misin?' programında Tülin ile yaşadığı büyük aşkla popüler olmuştu. Ancak Tülin ile işler hiç iyi gitmemiş ve yollarını ayırmışlardı. Bir de kafasında bardak kırınca akıllarda o haliyle kalmıştı. Toygar, yıllar sonra Esra Erol'un programına katılmış ve aradığı aşkı bu sefer Berke Kentli de bulmuştu.

Ancak işler Caner Toygar'ın istediği gibi gitmemiş ve eşi Berke ile ciddi sorunlar yaşamıştı. Berke, Caner'in kendisine şiddet uyguladığını iddia etmiş, Caner ise bu iddiaları hem canlı yayında hem Instagram'da reddederek kendisini öldüreceğini bile söylemişti. Sonrasında ise Berke de ani bir dönüş yaparak 'Hayır şiddet yoktu' deyip ardından da Caner ile barışmıştı. Ancak barışmalarının hemen ardından bir kez daha ayrıldı ve eylül ayında boşanma kararı aldı.

TV8 ekranlarında yayınlanan 'Gerçeğin Peşinde' programa konuk olan Berke, Caner’le ilgili olarak ilk kez konuşmuştu. Berke, yaşadıklarını anlatırken göz yaşları adeta sel olmuştu.

Kentli, “Caner’i sevdim ve güvendiğim için evlendim. Caner’den evlenmeden önce de şiddet gördüm ama onu değiştirebilirim sandım. Bana karşı uyguladığı ilk şiddet otomobilde gösterdi, beni arabadan atmaya çalıştı” şeklinde konuşmuştu.

 ESRA EROL

Esra Erol, 12 mayıs 1982 tarihinde İstanbul Eyüp’de doğdu. 5 kız çocuğun ortancasıdır. Aslen Sinop Ayancık'lı bir ailenin çocuğudur. Adı Seyfi ve polis olan babasının tayin olduğu Kütahya’da İlk, orta ve lise öğrenimini tamamladı. Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesi’nden mezun oldu. Maltepe Üniversitesi’nin diksiyon-spikerlik kurslarına katıldı. Sonra Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim aldı.

Kanal D’de “Turkuaz” adlı bir program sundu. Ardından Technology Channel’da Siemens Mobile Kuşak Sunuculuğu yaptı.

Esra Erol, evlilik programı sunmaya Flash TV’de “Desti Izdivaç”adlı programla başladı. Oradan Star TV’ye geçip “Esra Erol'la İzdivaç” adlı programı ile bir ekran yıldızı haline geldi. Sonra kanalla yollarını ayırıp ATV’ye transfer oldu “Esra Erol`la Evlen benimle” programı sunmaktadır.

2 Temmuz 2010 tarihinde Kürt İdris lakaplı mafya babasının oğlu Ali Özbir ile sunucusu olduğu programında, canlı yayında evlendi. 23 Temmuz 2011 tarihinde İdris Ali Özbir adında erkek çocuğu oldu. 21 Kasım 2015 tarihinde Ömer adında bir oğlu daha oldu.

Esra Erol, 2004 yılında Kanal 7’de yayınlanan Kalp Gözü adlı dizide, Cennet Mahallesi adlı TV dizisinde, 2005’te Başkan adlı TV filminde, aynı yıl Tuzak adlı TV dizisinde, 2009 yılında Kanal-İ-zasyon adlı sinema filminde konuk oyuncu ve 2010 yılında da Kamerayla İzdivaç adlı filmde roller üstlendi.

Esra Erol, uzun süreden beri ATV’de yayınlanmakta olan “Esra Erol`la Evlen benimle” adlı evlilik programıyla birçok kişinin mutluluğuna aracılık etmektedir. Son dönemde, popülaritesinin artması nedeniyle de sosyal sorumluluk projelerinde de yer alan Esra Erol, kadınlara şiddete karşı kaleme aldığı kitabıyla da, şiddete uğrayan kadınların sesi olmaya onlara destek vermeye çalışmaktadır. Şu an hala daha izdivaç programı sunarak programa başvuranları evlendirmeye çalışıyor.

 

Caner Toygar kimdir? Eşi neden dava açtı? Caner Toygar ne iş yapıyor? ile ilgili etiketler dava Caner Toygar neden edildi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.