Caner Toygar intihar mı etti ?

Evlilik programları ile ekranlarda yer alan Caner Toygar ile ilgili bir iddia yayıldı. İddialara göre göre akşam saatlerinde sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Caner Toygar’ın intihar teşebbüsünde bulunduğu ediliyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımda: ''Birazdan cesaret toplayınca;) canlı yayın açıyorum herkes izlesin sürprizler var son sözler güzeldir” ifadelerini kullandı. Caner Toygar intihar mı etti? Detaylar haberimizde...

Bir döneme damga vuran evlilik programı ile ünlenen Caner Toygar'ın evinde intihar teşebbüsünde bulunduğu iddia ediliyor. Haberin yayılması ile birlikte vatandaşlar araştırmaya başladı. 1 Ocak 1980 tarihinde Adana'da doğan Toygar'ın durumu merak ediliyor. Peki Caner Toygar intihar mı etti? Merak edilen sorunun cevabı detayları ile haberimizde..

cats_1

İNTİHAR MI ETTİ?

Instagram hesabından son yaptığı paylaşımda “Birazdan cesaret toplayınca;) canlı yayın açıyorum herkes izlesin sürprizler var son sözler güzeldir” ifadelerini kullanan Toygar, canlı yayında veda niteliğinde konuşmasıyla ağlayarak canlı yayını bitirdi.

mal_1

Beylikdüzü’nde bir hastaneye kaldırılan Caner yaptığı son paylaşımda “Son sözler güzeldir” dedi. Esra Erol’un eşi Ali Özbir “Arkadaşlar hastaneye götürülüyor, nabzı atıyor” dedi.

CANER TOYGAR KİMDİR?

Caner Toygar, 1 Ocak 1980 tarihinde Adana'da doğmuştur. Eğitim hayatını lise tahsiline kadar burada sürdüren Caner, sonrasında "Biz Evleniyoruz" isimli evlilik programına katılmış ve burada Tülin ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelmiştir. Caner programa katılışını şöyle ifade ediyor;

"Annem babamdan ayrıldıktan sonra başka biriyle evlenmişti ve onunla birlikte Almanya’ya gitmek zorunda kaldık. Ben 5. sınıftaydım Almanya'ya gittiğimde ve çok zorlandım. Devamlı Türkiye’ye dönmek istediğimi söylüyordum. Polis ya da savcı olmak gibi hayallerim vardı. 22 yaşına geldiğimde yine Türkiye'ye gelmek için can atıyordum. Sonra “Biz Evleniyoruz” programı Almanya'da da çok izleniyordu. İşin ilginç yanı ben o yaşlarda evlenmeye hazırdım. Annem izlerken katılsam mı diye düşündüm. Programda ev, araba ve iyi bir para ödülü verdiklerini öğrendim İnternet kafeye gittim ve başvuru yaptım. Aynı günde aradılar beni. Ertesi günde hemen ertesi gün görüşmeye gittim. Ve ardından yarışmaya alındım."

Evlilik programının ardından Tülin ile yaşadığı ilişkiyi katıldığı gündüz kuşağı programında anlatan Caner, burada telefona bağlanan Tülin'e sinirlenerek başında bardak kırmış, bu görüntüleriyle ülke gündemine damgasını vurmuştu.

ESRA EROL'LA İZDİVAÇ

Esra Erol ile İzdivaç, 2007-2009 arasında Star TV'de hafta içi her gün ve pazar akşamları "Pazar Özel" adı altıda yayınlanmış televizyon programı. Esra Erol tarafından iki sezon boyunca sunulan program, problemler yüzünden Esra Erol'un kanaldan ayrılmasıyla son bulmuştur.

3. sezondan itibaren program Zuhal Topal tarafından Star TV ekranlarında Zuhal Topal'la İzdivaç olarak sunulmaya devam etmiştir. Esra Erol ise aynı formatlı programı Esra Erol'da Evlen Benimle adı altında atv'de sunmaktadır.

Program işleyişi
Programa katılıp adaylarını arayan kişilerin talipleri telefon ve kısa mesaj yolu ile belirlenmektedir. Sonrasında tüm talipliler tek tek programın "Tanışma" kuşağında stüdyoya gelirler ve genellikle program şu şekilde devam etmektedir. Adayını arayan kişi talibine bazı kişisel tercihleri hakkında sorular yöneltir. Stüdyoda bulunan bir astrolog burçlarının uyumu hakında bilgi verir ve kişisel yorumunu yapar. Daha sonra iki kişi arasında bulunan paravan açılır ve kişilerin birbirlerini daha yakından tanımaları sağlanır. Devamında birbirlerine yine bir takım merak ettikleri soruları sorarlar. Talibini arayan kişi talibi hakkında yorumlarını yapar ve tanışmak isteyip istemediği hakkında bilgi verir. Eğer tanışmak istediğini söylerse kendilerine birkaç gün süre verilir, son kararları hakkında bilgi almak için tekrar stüdyoya davet edilirler ve kararlarını açıklarlar. Eğer ki bu şekilde değil de kişi arkadaş olmak istemezse kişinin talibine başka taliplerini aramak isteyip istemediği sorulur. Kabul ederse yukarıda yapılan şekilde programın işleyişi sağlanır; fakat kabul etmez ise kişinin program ile ilişkisi kesilir.

Bu formatın haricinde programa ünlü konuklar da alınmaktadır.

BİZ EVLENİYORUZ PROGRAMI SUNUCUSU EBRU AKEL KİMDİR?

Akel, İzmir'de doğdu. Ablaları Deniz ve Şeniz'den sonra ailenin üçüncü kız çocuğudur. Yedi yaşında bale eğitimi almaya başladı. İzmir Gazi İlkokulu'ndan mezun oldu.
Kariyeri
İlk olarak ablası Deniz Akel'in yönetmenliğini üstlendiği bir video klipte dansçı olarak oynadı. Ancak sonradan belinde çıkan sorunlar yüzünden baleyi bırakmak zorunda kaldı. Fakat televizyona devam etti. 1996'da ilk oyunculuğunu Hiç Bana Sordun mu adlı televizyon dizisinde gerçekleştirdi. Ardından 1997'de Motor Life adlı televizyon programını sundu. 1998'de Eltiler dizisinde yer aldı.

1998'de brt'de yayınlanan Sihirli Ayna isimli moda programını sunmaya başladı ve 2000'e kadar devam etti. Ayrıca 1998-2000 arasında dönemin ses getiren Star TV dizisi Kara Melek'te oynadı. 2000'de Benim İçin Ağlama, 2001'de ise Kumsaldaki İzler isimli iki dizide rol aldı.

2001'de tekrar sunuculuğa dönen Akel, Hepsi Gerçek isimli reality şovun dışında Best Model of the World gibi birçok güzellik yarışmalarını sundu.

2003'te ise Türk televizyonculuğunda yeni bir dönem olan evlilik programlarında sunuculuk yaptı. Show TV'de yayınlanan Ben Evleniyorum, Biz Evleniyoruz, Sevda Masalı, İkinci Bahar ve Gelinim Olur musun? adlı televizyon programlarını sundu. 2005'te Size Anne Diyebilir miyim? adlı programla 8,5 saat boyunca canlı yayında sunuculuk yapması kariyerinde bir rekor kırmıştır. Bunun dışında Gönüllerde İkinci Bahar adlı bir başka evlilik programını sunmuştur.

2005'te Loreal ile anlaşma yapan Akel, 2 yıl boyunca saç modelliği yaparak uluslararası anlaşma imzalayan ilk Türk model oldu. Bunun dışında birçok reklam filminde yer aldı.

Caner Toygar intihar mı etti ? ile ilgili etiketler Caner Toygar intihar mı etti iddia
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.