Caner Taslaman'dan operasyon öncesi ilginç mesaj!

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan ve Adnan Oktar Suç Örgütü'nün kurucu kadrosunda yer alan Prof. Dr. Caner Taslaman'ın Adnan Oktar'a düzenlenen operasyondan saatler önce attığı bir Tweet dikkatleri çekti.

1985 yılında Adnan Oktar'a karşı düzenlenen ilk operasyonda gözaltına alınan ve örgüt ile ilgili kilit bilgilere sahip Prof. Dr. Caner Taslaman, Adnan Oktar'ın geçmişini en iyi bilen 3-5 kişiden biri.

OPERASYON ÖNCESİ AYETLİ MESAJ!

O dönem Devlet Güvenlik Mahkemesi'nde Adnan Oktar ile birlikte yargılanan ve ilişkilerini hala sürdürdüğü öğrenilen Caner Taslaman, Oktar'a düzenlenen operasyondan saatler öncesinde paylaştığı bu ayetle dikkatleri üzerine çekti:

"Rabbinizden size indirilene uyun; O'nun berisinden birtakım velilerin ardına düşmeyin. Siz ne kadar da az öğüt alıyorsunuz!"

Caner Taslaman'dan operasyon öncesi ilginç mesaj!

İFADESİ ALINACAK MI? 

Son dönemde kamuoyunda dikkat çeken isimler arasında yer alan ve sık sık televizyon programlarının konuğu olan Caner Taslaman'ın operasyon ile ilgili ifadesinin alınıp alınmayacağı ise merak konusu oldu.

Caner Taslaman'dan operasyon öncesi ilginç mesaj! - Resim : 2

Caner Taslaman'dan operasyon öncesi ilginç mesaj! ile ilgili etiketler Caner Taslaman Adnan Oktar Twitter tweet
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.