Caner Erkin'in özrü kabahat sayıldı!

Caner Erkin, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından hakeme küfür ettiği gerekçesiyle 6 maç ceza aldı. Beşiktaşlı futbolcunun sosyal medyadan özür dilemesi ise "hakarete güçlü delil" sayıldı.

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, PFDK tarafından 6 maçlık cezaya çarptırıldı. TV görüntülerinden ceza vermeyen Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Caner Erkin'in sosyal medyadan özür dilemesini "hakarete güçlü delil" olarak kabul etti.

0x0-caner-erkinden-seri-kufurler-ceza-alacak-mi-1508828173766

TV görüntülerinden ceza vermeyen PFDK, Caner Erkin'in Instagram'dan yayımladığı özür mesajını ‘hakarete güçlü delil' saydı. Bu mesajı itiraf gibi alan kurul, 5'e karşılık 2 oyla, Caner'e 4 maç ceza daha verdi.
Bir başka ifadeyle, milli oyuncu özür dilemeseydi hakeme doğru yaptığı yumruk hareketi nedeniyle 2 maçla kurtulacaktı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Beşiktaşlı Caner Erkin'e, Başakşehir maçında hakeme (Mete Kalkavan) yönelik sportmenliğe aykırı ‘hareketleri' nedeniyle 2, ‘hakareti' sebebiyle de 4, toplamda 6 maç ile 43.500TL para cezası verdi. Caner, Galatasaray derbisini kaçırıp 16. haftadaki Osmanlı maçında sahalara dönebilecek. Bu cezayı tarihi yapan ise veriliş şekli.

BEŞİKTAŞ İTİRAZDA BULUNACAK

Beşiktaş Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından futbolcusu Caner Erkin'e verilen 6 maç men cezasına itiraz edecek.

Kulübün internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun oyuncumuz Caner Erkin ile ilgili kararına yönelik Tahkim Kuruluna itirazda bulunulacaktır. Ayrıca Başkanımız Fikret Orman'ın yarın konuyla ilgili gerekli açıklamaları yapacağını kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız." denildi.

besiktastan_flas_caner_erkin_karari_1508839953_6003

MURAT BOZ'DAN CANER YORUMU

Siyah beyazlı takımın formasını giyen Caner Erkin'e, Beşiktaş'ın önceki gün 1-1 berabere kaldıkları Medipol Başakşehir maçının 87. dakikasında sarı kart gösterilmişti.

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, karara itiraz ederken hakem Mete Kalkavan'a küfrettiği iddiası ile PFDK'ya sevk edilmişti.

Caner Erkin için ayrıca adli soruşturma da başlatılmıştı.

murat_boz

'Küfürü savunduğumdan değil ve elbette küfüre karşıyız ama daha önce sahada küfür eden bir futbolcuya adli soruşturma açılmışlığı var mı?'

Şarkıcı Murat Boz, sosyal medyada yaptığı paylaşımda Caner Erkin'e destek verirken Bir takipçisi ona durumu şu benzetmeyle açıkladı:

"Futbolcu futbolcuya söverse sıkıntı yok. Sahadaki mutlak otoriteye söverse sıkıntı. Hadise'ye söversen sıkıntı yok. Acun'a söversen hayatın kayar. Öyle düşün."

Murat Boz'da bu tweete karşılık şu cevabı verdi:

"Benden önce Acun'a söven olmuş ve hayatı kaymamışsa benim niye hayatım kayıyor da öncekinin kaymıyor diye sorardım büyük ihtimal."

caner-erkin-den-aciklama-ozur-dilerim--10116206

CANER ERKİN'DAN ŞİKAYET

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre Caner Erkin'in, oğlu Çınar'ın velayeti için açtığı davada, Hepsi grubu üyesi Cemre Kemer de tanık olarak ifade vermişti. Kemer ifadesinde, "Asena, direk dansı kursuna Caner'le birlikte gitti" demişti. Erkin, bu ifade nedeniyle avukatı vasıtasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.

"EZBERLETİLMİŞ İFADE"

Erkin, hakkında tanıklık yapan şarkıcı Cemre Kemer'le hayatının hiçbir döneminde karşılaşmadığını belirterek, "Biz boşandıktan sonra Asena ile arkadaş olmuş ve kendisine ezberletilen beyanla ifade vererek yalancı tanıklık yapmıştır" dedi.

Caner Erkin'in özrü kabahat sayıldı! ile ilgili etiketler Caner Erkin pdfk 6 maç ceza hakarete güçlü delil
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.