Caner Erkin'in Leyla açıklaması!

Beşiktaşlı Caner Erkin, cansız bedeni bulunan Leyla Aydemir'in öldürülmesine tepki gösterdi. Erkin sosyal medya hesabından sert açıklamalarda bulundu.

Türkiye, Ankara'da kaybolan ve cinayete kurban gittiği anlaşılan minik Eylül'ün şokunu atlatamadan bu akşam da minik Leyla'dan gelen acı haberle sarsıldı.

Günlerdir Ağrı'da ve tüm Türkiye'de didik didik aranan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in cansız bedeni kaybolduğu köyden 3 kilometre uzakta bulundu. Tüm Türkiye'yi üzen bu olay hakkında Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin Instagram hesabından çok sert bir mesaj yayınladı.

CANER ERKİN, ŞU İFADELERİ KULLANDI:

"Ah be!!! Ah be çocuklar toprağa yakışamazsınız! Size bunları yapan yaratıkların hepsi birden can çekişerek gebersin!! Artık yeter.. Bir erkek olarak, kız çocuğu bekleyen bir baba olarak, insan olarak... Çok canım yandı.. Söz bitti! Umutlar tükenmek üzere! Allah'tan rahmet, acılı aileye sabır diliyorum. Tez zamanda ilahi adalet diliyorum."

Caner Erkin'in Leyla açıklaması! ile ilgili etiketler Caner Erkin Beşiktaş leyla aydemir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.