Caner Erkin'i kadro dışı bırakan Fenerbahçe'de gündem Kolasinac

Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın isteği üzerine Caner Erkin'in kadro dışı kaldığı Fenerbahçe'de, Sead Kolasinac isminin gündeme geldiği belirtildi. Kolasinac, Arsenal'da Mesut Özil ile birlikte mücadele etmişti.

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, transfer çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Serdar Dursun, Steven Caulker ve Çağatay Kurukalıp ile sözleşme imzalayan Sarı-Lacivertliler, Bursaspor'un genç yıldızı Burak Kapacak ile de söz kesti.

3'lü savunma kurgusu üzerine çalışmaları sürdüren Teknik Direktör Vitor Pereira'nın talebi üzerine Caner Erkin kadro dışı kalırken, transferde yeni bir isim de gündeme geldi.

İtalyan gazeteci Nicolo Schira, Fenerbahçe'nin Mesut Özil'in Arsenal'den takım arkadaşı Sead Kolasinac'a teklifte bulunduğu açıkladı. İtalyan gazeteci, "Kolasinac bu yaz Arsenal’den ayrılacak. Sol bek oyuncusu Arteta’nın planları arasında yer almıyor. Fenerbahçe kendisiyle görüşmeye başladı. Kolasinac’a 2024 yılına kadar sözleşme teklif edildi" ifadelerini kullandı.

BIÇAKLI SALDIRGANLARA KARŞI MESUT ÖZİL'İ KORUMUŞTU

28 yaşındaki Bosna Hersekli futbolcu, 2019 yılında Londra'da eşiyle birlikte bıçaklı saldırıya uğrayan Mesut Özil'i saldırganlara karşı korumuş ve kamuoyunun takdirini toplamıştı.

Caner Erkin'i kadro dışı bırakan Fenerbahçe'de gündem Kolasinac

 

Caner Erkin'i kadro dışı bırakan Fenerbahçe'de gündem Kolasinac ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mesut Özil Sead Kolasinac Nicola Schira
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.