Caner Erkin antrenmana çıkmadı

Geçen hafta oynanan Trabzonspor maçı kadrosuna alınmayan Fenerbahçe’nin tecrübeli futbolcu Caner Erkin, bugünkü antrenmanda da yer almadı. Erkin'in, hafta sonuna kadar bireysel çalışmalarını sürdüreceği öğrenildi. Sarı-Lacivertliler'e Gustavo'dan ise sevindirici haber var.

Trabzonspor deplasmanından 1-0 galip ayrılarak şampiyonluk inancını tazeleyen Fenerbahçe, perşembe günü Kadıköy'de Antalyaspor'la oynayacağı 28. hafta karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü.

Olay adam Caner Erkin idmana çıkmadı. Trabzonspor maçının kadrosuna da alınmayan 32 yaşındaki sol bekin disiplinsiz davranışları nedeniyle hafta sonuna kadar takımdan ayrı olarak bireysel çalışacağı belirtildi. Caner'le ile ilgili son durumu Başkan Ali Koç, Sportif Direktör Emre Belözoğlu ve teknik heyetin yapacağı toplantı sonrasında netlik kazanacak.

Ali Koç, Trabzonspor maçının ardından Caner'in kadroya alınmamasıyla ilgili bir soruya "Bu gibi kararlar ortak alınan kararlardır. Ne hoca kendi başına alır, ne de sportif direktör ve yönetim kurulu. Oturulur istişare edilir kulübün çıkarları için ne hayırlısıyla o yapılır. Bizim için her sporcumuz değerdir. Bu kulüp için önemlidirler. Bugün kadroda olmazlar yarın olur. Futbolun içerisinde bunlar vardır. Çok satır arası okumaya gerek olmadığını düşünüyorum" cevabını vermişti.

LUİZ GUSTAVO SEVİNCİ

Sarı-lacivertli ekipte sakatlığını atlatan Luiz Gustavo, takımdan ayrı özel program dahilinde çalışırken belinde ağrı bulunan Sadık Çiftpınar idmanda yer almadı. 4 maç kaçıran Brezilyalı orta saha oyuncusunun yokluğun Fenerbahçe 2 maç kaybetmişti. Dizindeki ödem iyileşen sambacının Antalyaspor maçı kadrosunda olması bekleniyor.

Caner Erkin antrenmana çıkmadı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Caner Erkin Luiz Gustavo
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.