4'ü birden Galatasaray'a imza attı!

Gelen son dakika haberine göre; Galatasaray eski oyuncuları Caner Erkin, Arda Turan, Semih Kaya ve Emre Çolak'a imza attırdı.

TRT Spor'un son dakika olarak duyurduğu habere göre; Bu sezon istediğini alamayan ve pandemi sürecinden sonra dibi göre Galatasaray, transfer çalışmalarını hızlandırdı. 

Teknik direktör Fatih Terim'in talebi ve yeni yabancı sınırının gelmesi üzerine Galatasaray eski oyuncularına imza attırdı.

4'Ü BİRDEN YENİDEN SARI-KIRMIZILI FORMAYI GİYECEK

Deportivo'da kadro dışı kalan Emre Çolak, Sparta Prag ile sözleşmesi biten Semih Kaya, Başakşehir'le olan kiralık sözleşmesini Ocak ayında karşılıklı olarak fesheden ve Barcelona ile sözleşmesi biten Arda Turan ve Beşiktaş ile sözleşmesi son bulan Caner Erkin, gelecek sezon sarı-kırmızılı formayı giyecek. 

AYRILIKLAR DA NETLEŞTİ

Öte yandan Belhanda ve Lemina'nın takımdan ayrılacağı, Falcao, Seri, Feghouli, Babel ve Diagne'nin ise takımda kalacağı iddia edildi.

 

4'ü birden Galatasaray'a imza attı! ile ilgili etiketler Arda Turan Caner Erkin Semih Kaya emre çolak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.