Candan Erçetin ve sevgilisi Hakan Karahan'ın gergin halleri

Önceki gün Nişantaşı’nda görüntülenen 58 yaşındaki şarkıcı Candan Erçetin ile 61 yaşındaki oyuncu Hakan Karahan çiftinin gergin tavırları dikkatlerden kaçmadı. Şarkıcı, kendisine yöneltilen sorular karşısında “Hastamız var derken” Karahan ise “Annemiz ölüyor, annemiz” şeklinde konuştu.

58 yaşındaki Candan Erçetin ile oyuncu sevgilisi Hakan Karahan, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere yakalandı. Aralarına mesafe koyarak yürüyen çift aceleci tavırları ile de dikkat çekti. İkili muhabirlerin sorularına tepki gösterdi.

Candan Erçetin ve sevgilisi Hakan Karahan'ın gergin halleri

Candan Erçetin kendisine "Nasılsınız? Aceleniz mi var?" diyen muhabirlere yanıt vermekten kaçınırken daha sonrasında "Hastamız var arkadaşlar." açıklamasını yaptı. Erçetin’in hemen arkasında bulunan sevgilisi Hakan Karahan da muhabirlerin, "Rahatsız etmedik. Sadece hatırını sorduk. Hastası olduğunu söyledi." sözleri karşısında "Candan Hanım’ı neden rahatsız ediyorsunuz? Annemiz ölüyor, annemiz!" şeklinde konuştu.

Yaklaşık 10 dakika boyunca bir markete girerek alışveriş yapan Erçetin ile Karahan ikilisi ayrı ayrı dışarı çıkarak hızlı adımlarla aynı yöne doğru hareket ettiler.

Candan Erçetin ve sevgilisi Hakan Karahan'ın gergin halleri ile ilgili etiketler Candan Erçetin hakan karahan
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.