Canan Kaftancıoğlu'nun yardımcısı Kemal Gülhan koronadan hayatını kaybetti

 CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kemal Gülhan'ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu sosyal medya hesabı üzerinden Gülhan için mesaj yayınladı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kemal Gülhan'ın, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini açıkladı.

KAFTANCIOĞLU VEDA MESAJI YAYINLADI

Kaftancıoğlu mesai arkadaşı için mesaj yayınladı

"Her konuştuğumuzda ama her konuştuğumuzda 'oğullarıma bırakmak istediğim tek şey onurlu bir geçmiş' diyordun. Fazlasıyla bıraktın. Çok ama çok erken sevgili yoldaşım Kemal İstanbul örgütümüzün başı sağolsun..." 

 

Canan Kaftancıoğlu'nun yardımcısı Kemal Gülhan koronadan hayatını kaybetti

Canan Kaftancıoğlu'nun yardımcısı Kemal Gülhan koronadan hayatını kaybetti ile ilgili etiketler CHP Canan Kaftancıoğlu ölüm vefat Kemal Gülhan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.