Canan Kaftancıoğlu'nun "Atatürk Havalimanı" eylemi ilgi görmedi!

CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve bazı CHP'liler Atatürk Havalimanı yerine yapılacak olan Millet Bahçesi'ni protesto etmek için Atatürk Havalimanı etrafında toplandı. Ancak o eyleme 750 kişi katıldı.

Atatürk Havalimanı'nın yerine yapılacak olan Millet Bahçesi için çalışmalar start aldı. 

CHP lideri Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Atatürk Havalimanı için ''Önceliğimiz yeşil alan. Yeşil alana ihtiyacımız var" sözlerine rağmen muhalefet her nedense muhalefet, yeşil alan projesine karşı çıkıyor. 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da dün sosyal medyadan çağrı yaptı ve bu sabah herkesi Atatürk Havalimanı etrafında topladı ancak CHP'liler ilgi göstermedi.

Canan Kaftancıoğlu'nun "Atatürk Havalimanı" eylemi ilgi görmedi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Canan Kaftancıoğlu'nun Atatürk Havalimanı'nın millet bahçesi olmasına karşı basın açıklamalı protestosu sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerini hatırlatarak sosyal medyadan paylaşımda bulundu.

 

 

 

Canan Kaftancıoğlu'nun "Atatürk Havalimanı" eylemi ilgi görmedi! ile ilgili etiketler Canan Kaftancıoğlu Atatürk Havalimanı CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Sırrı Süreyya Önder: Sen kime parmak sallıyorsun...

DEM Partili Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder ile milletvekilleri arasında TBMM'de gerginlik yaşandı. "Kafanıza göre benim hakkımı alamazsınız" diyen vekile sinirlenen Önder "Sen kime parmak sallıyorsun. Elini sallama bana" diyerek bağırdı.