Canan Kaftancıoğlu seçimi kazandı sosyal medya yıkıldı!

CHP'nin yeni İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, bundan 5 yıl önce attığı bir twette 24 Nisan için "Bugün Ermeni Soykırımı başladı" ifadesini kullandı. Anma için de o gün 19.15'e Taksim'de randevu verdi. Bu tweeti unutmayan vatandaşlar seçimin ardından Kaftancıoğlu'nu sosyal medyada topa tuttu.

Tarihler 24 Nisan 2012'yi gösteriyordu. Canan Kaftancıoğlu o gün bir tweet paylaştı. Tweet 1915 olaylarına ilişkindi. ve Ermenilerin tezi ile taban tabana aynıydı.

"Tarihte Bugün: Ermeni Soykırımı başladı. Katledilen Ermeni vatandaşlarımızı anıyoruz, 19.15'te Taksim'de" yazdığı bu mesaj o tarihlerde de tepki çekmişti.

Ancak, 5 yıl önce atılan bu tweet Canan Kaftancıoğlu CHP İstanbul İl Başkanlığı'na seçilince bir kez daha hatırlandı. Tabi ki tepkiler de bir anda çığ gibi büyüdü.

İşte Kaftancıoğlu ve CHP'ye sosyal medyadan gelen o tepkiler...

Canan Kaftancıoğlu seçimi kazandı sosyal medya yıkıldı! ile ilgili etiketler Canan Kaftancıoğlu Ermeni 1915 olayları sözde soykırım
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.