Canan Kaftancıoğlu pandemi kurallarını da tanımadı

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Nişantaşı'nda bir restoranda partisinin belediye başkanları ile buluştu. Pandemi kuralları nedeniyle kapalı olması gereken restoranda gerçekleştirilen toplantı tepki çekti.

Pandemi kuralları çerçevesinde kapatılan restoran ve kafelerin işletmecileri dört gözle normalleşme adımlarını beklerken, CHP keyfi olarak restoran açıp kapatıyor!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve beraberindeki Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve diğer CHP'li belediye başkanları Nişantaşı'da bir araya geldi.

Cabbar isimli restoranda yapılan toplantı saat 21.00'den sonra gerçekleştirildi. Toplantının hem kapalı olması gereken restoranda yapılması hem de sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı saatten sonra gerçekleştirilmesi tepki çekti.

KAFTANCIOĞLU'NDAN TUHAF SAVUNMA: RESTORAN DEĞİL OFİS

İstanbul'un göbeğinde yaşanan tepki çeken olay BeyazGazete tarafından kaydedildi. Mekandan çıkar çıkmaz kameraları karşısında gören Canan Kaftancıoğlu şaşkınlığını gizleyemedi.

CHP içinde bir toplantı yaptıklarını ve bu mekanın bir ofis olduğunu olduğunu iddia etti.

POLİS CEZA KESTİ!

Öte yandan polis olayın ardından restoran gelerek tutanak tuttu ve cezai işlem uyguladı.

 

Canan Kaftancıoğlu pandemi kurallarını da tanımadı ile ilgili etiketler Canan Kaftancıoğlu İstanbul restoran kısıtlama

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.