Canan Kaftancıoğlu MLKP'li öğrencilere sahip çıktı

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemlerde gözaltına alınan 17 kişiden 15'inin üniversiteden olmadığını, bazılarının terör örgütü MLKP ile bağlantılı olduğunu açıkladı. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise bu öğrencilere sahip çıkarak 'terör şubede olmalarına' tepki gösterdi.

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, Boğaziçi Üniversitesi'nde yaşanan olaylara ilişkin yaptığı açıklamada gözaltına alınan 17 kişiden 15'inin üniversite öğrencisi olmadığını, bazılarının MLKP ile irtibatının tespit edildiğini bildirdi.

Bu açıklamaya rağmen sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, gözaltına alınan MLKP üyelerine sahip çıktı.

TERÖR ŞUBEDE OLMALARINI SORGULADI

Paylaşımında rektör Melih Bulu'ya da seslenen Kaftancıoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Atanmış rektör Melih Bulu; güvenlik şube tarafından gözaltına alınan Boğaziçi Üni. öğrencileri terörde gözaltında tutuluyor. Öğrencilerimle doğrudan teması önemserim diyen siz ne yapıyorsunuz?"


MLKP KURUCUSUNA 'KOMUTAN' DEMİŞTİ

Kaftancıoğlu daha önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, MLKP terör örgütü kurucularından Hasan Ocak'a "Komutan" diyerek "Hasan Ocak yaşıyor. Komutana bin selam!" demişti.

Canan Kaftancıoğlu MLKP'li öğrencilere sahip çıktı

Canan Kaftancıoğlu MLKP'li öğrencilere sahip çıktı ile ilgili etiketler Canan Kaftancıoğlu MLKP Boğaziçi Üniversitesi protesto Rektör
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.