Canan Kaftancıoğlu Ekrem İmamoğlu kavgasında yeni perde!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İmamoğlu'na gönderme niteliğinde bir açıklama yaptı. İstanbul seçimlerinin mimarının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açıklayan Kaftancıoğlu, "Siyasetçiler genelde başkalarının emeğinin üzerine konmayı severler. Bu bir alışkanlık oldu." dedi.

Uzun süredir İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile çekişme halinde olan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'dan dikkat çeken bir çıkış daha geldi. CHP Hamburg Birliği’nin düzenlediği panelde konuşan Kaftancıoğlu, İstanbul seçimlerinin mimarının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçldaroğlu olduğunu söyledi.

"SİYASETÇİLER BAŞKALARININ EMEĞİNİN ÜZERİNE KONMAYI SEVER"

Kaftancıoğlu'nun İmamoğlu'na gönderme niteliğindeki açıklaması şu şekilde oldu:

"Siyasetçiler genelde başkalarının emeğinin üzerine konmayı severler. Bu bir alışkanlık oldu. İstanbul seçimlerinin mimarı, tüm Türkiye’de sadece İstanbul değil inanılmaz bir strateji ve kararlılıkla süreci ilk günden kurgulayan hatta ilk günden değil 10 yıl öncesinden planlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’dur. O hak teslimini yapmak zorundayım"

 

Canan Kaftancıoğlu Ekrem İmamoğlu kavgasında yeni perde! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Canan Kaftancıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.