Canan Ergüder'in korku dolu anları... Eşi Kenan Ece ile ölümden dönmüş!

Bir yıllık meme kanseri tedavisinin ardından Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Oğlum’da canlandırdığı 'Pedagog Demet' karakteriyle yeniden ekranlara dönen 44 yaşındaki oyuncu Canan Ergüder, Zorlu PSM’nin sevilen YouTube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”nin konuğu oldu. Canan Ergüder programda, eşi Kenan Ece ile birlikte birkaç yıl önce Bozcaada'da ölümden döndüklerini söyledi.

Geçtiğimiz yıl meme kanserini atlatan oyuncu Canan Ergüder eski sağlığına kavuştu. Şimdilerde Show TV’nin bir umut hikayesini anlatan Ay Yapım imzalı dizisi ‘Oğlum’da rol olan güzel oyuncu evliliğinden, özel hayatını birçok konuda merak edilenlerini konuk olduğu Youtube'da yayınlanan İbrahim Selim İle Bu Gece programında anlattı. 41 yaşındaki meslektaşı Kenan Ece ile 2017 yılında evlenen ve bu evlilikten Demir adında bir oğlu olan Canan Ergüder, eşiyle ölümden döndüğünü söyledi.


İşte Canan Ergüder'in açıklamalarından satır başları...

İyim, her şey yolunda. 6. ay tetkiklerim yapıldı. Biraz içine kapanık bir insanım. Çok röportaj yapmıyorum. Aynı şeyleri tekrar etmek gibi geliyor bana...

Ben uzun yıllar bale yaptım, balerin olamayacağımı anlayınca da oyunculuğa geçtim. Şöyle bir baktım kendime ve dedim ki bu benim gördüğüm balerinlerin vücudu değil. 14 yaşımda böyle bir karar aldım. Baleyi istemediğimi anladım.

Canan Ergüder'in korku dolu anları... Eşi Kenan Ece ile ölümden dönmüş!

Demir genellikle benimle. Oğlum büyüdükçe babasıyla vakit geçirmeye başladı. Evde yalnız kalınca bir sürü şey yapabilirim diye düşünüyorum ama günün sonunda hiçbir şey yapmıyorum. Kenan’ın evlendikten sonra değil ama baba olduktan sonra değişen huyları oldu. Çok daha sabırlı, ayakları yere daha sağlam basıyor. Daha uçarıydı, daha fevriydi. Bu benim için de geçerli bu arada. Birbirimizi o şekilde tamamlıyoruz.

Bırakmam gereken bir alışkanlığım kesinlikle var. Obsesif olabiliyorum. En büyük korkum ölüm korkusu.

Canan Ergüder'in korku dolu anları... Eşi Kenan Ece ile ölümden dönmüş!


İki üç sene önce Bozcaada’ya giderken Kenan ile yağmura yakalandık, sele kapıldık. Birden yağmur ve dolu bastırdı. Biz otomobilin içinde saplanıp kaldık. Arabanın içi su dolmaya başladı, motor gitti diye düşünüyoruz. Kenan manevra yapmasa durum kötü olabilirdi. Telefonla jandarmaya ulaşmaya çalıştık, ulaşamadık. Kenan’ın annesini aradık o da jandarmayı arayıp haber verdi bizi onlar çıkardı. Kenan çok maceraperest. Bilmediği yollara çok gider.

İki oyuncunun evli olması bence iyi bir şey… Birbirimizi anlıyoruz.

Hastalık döneminden ‘sen zaten çok güçlüsün’ sözünü duymaktan yoruldum. ‘Güçlü olmak istemiyorum’ dediğim anlar oldu. Fakat çocuğum olduğu için hemen tekrar ayağa kalktım. Depresyonda çok kalamadım. Bu hayat öyle geçmez çünkü.

 

Canan Ergüder'in korku dolu anları... Eşi Kenan Ece ile ölümden dönmüş! ile ilgili etiketler Canan Ergüder Kenan Ece İbrahim Selim
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.