Çanakkale'de kayıp Alzheimer hastası sağ olarak bulundu!

Çanakkale'de 28 Temmuz günü kaybolan alzheimer hastası 75 yaşındaki Ümmahane Akpınar, AFAD ve Jandarma ekiplerince sağ olarak bulundu.

75 yaşındaki Alzheimer hastası Ümmahane Akpınar isimli vatandaş, 28 Temmuz 2017 Cuma günü Çanakkale merkez Serçeler köyünde kayboldu. ÇanakkaleAFAD ve Jandarma ekipleri, kayıp vatandaşı bulmak için çalışma başlattı. Köpek iz arama timinin de katıldığı Gece gündüz aralıksız sürdürülen arama-kurtarma çalışmalarında havadan görüntüleme için drone da kullanıldı.

retwert

Yaklaşık 48 saatlik aramalar neticesinde, Ü.A, 30 Temmuz Pazar günü Sabah saat 10:15'te Serçeler köyüne 1 km mesafede bulunan ormanlık alandaki dere kenarında canlı olarak bulundu. sağlık durumu iyi olan vatandaş, sağlık ekiplerince yapılan gerekli kontrollerin ardından ailesine teslim edildi.

Çanakkale'de kayıp Alzheimer hastası sağ olarak bulundu! ile ilgili etiketler Çanakkale Alzheimer hasta
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.