Çanakkale'de deprem! İzmir ve İstanbul'da da hissedildi

Çanakkale'de 5,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Ege Denizi açıklarında yaşanan 5,3 şiddetindeki deprem bir çok ilde paniğe sebep oldu.

Merkez üssü Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıkları olan deprem 06.51 sıralarında 7,5 kilometre derinlikte yaşandı. Çanakkale başta olmak üzere İzmir, Bursa ve İstanbul'da da hissedilen deprem kısa süreli paniğe sebep oldu. Çanakkale'de Afad ve Umke ekipler araştırma başlattılar.

Ayvacık ilçesindeki Gülpınar köyünde bazı evlerin duvarlarının yıkıldığı ve hayvanların telef olduğu ilk gelen bilgiler arasında...

depremege2

"KÖYÜMÜZDE 40 TANE EV YIKILDI"

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesindeki depremde, Bayırköy'de çok sayıda evin yıkıldı. İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Bayırköy Muhtarı Mehmet Yahya Çavuş, 06.51 sıralarında büyük bir gürültü ile uyandıklarını belirterek, "Köyümüz 250 haneli. Köyde 40-50 civarında evde hasar var, bazı evlerde küçükbaş hayvanlar da telef oldu. Evlerden kimisinin ise sadece çatısı kaldı" dedi.

depremege3

Çanakkale'ye 30 kilometre mesafedeki Bayırköy ile yakınlarındaki Çamköy'de hasar meydana geldiği, Jandarma, AFAD ve UMKE ekiplerinin bölgede çalışma başlattığı öğrenildi.

Çanakkale'de deprem! İzmir ve İstanbul'da da hissedildi ile ilgili etiketler deprem Çanakkale İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.